VARGJAKT

Kommentarer angående nedanstående artikel i länken nedan.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2302411/ett-brev-kunde-ha-stoppat-vargjakten

KVINNA MED BARN ANFÖLLS AV VARGAR I SVERIGE, LÄS NEDAN.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2405727/kvinna-med-barn-anfolls-av-vargar

Varför försvarar man vargen och menar att den aldrig skulle gå till atack mot människor…vilket har hänt i andra länder och troligtvis i Sverige också och det är ju därför vargen blivit utrotad för att man inte ville ha vargen som är ett stort rovdjur och i flock kan de ju bli synnerligen farliga…

Varför betala massor med pengar ur statskassan för att öka vargstammen….? Dessa pengar skulle behövas till annat i stället i samhället.

Jag såg filmen ”VARG” med Peter Stormare i huvudrollen…Rekommenderar att se denna verklighetsskildrande film, som ger inblick i problemen med varg för renägare.

Jag blir upprörd över att man lägger ned så mycket pengar och resurser för att jaga någon som i förtvivlan skjutit en varg som dödat många renar eller får.

Hur värderar man ett människoliv i Sverige, när en man som i förtvivlan skjutit en varg som dödat sina renar eller får, kan få längre än 1 års fängelse för detta…..

medan en ung man som våldtagit, misshandlat och dödat en ung kvinna får 1 år och 8 månaders ungdomsvård för detta hemska dåd.

HELT ENKELT OTROLIGT!

Varför inte lägga ned dessa pengar på att få fast våldtäktsmän och rånare, samt mördare istället samt bekämpa terrorism och annan brottslighet.

Man menar att det skall byggas stängsel för att skydda mot vargangrepp…menar kanske EU att vi skall bygga stängsel kring våra hus för att skydda oss mot brottslingar också istället för att bekämpa brottsligheten…??

Är det meningen att jägare skall sluta jaga med hund och renägare skall sluta med rennäringen eller skall de som har får eller annan boskap inte kunna ha detta längre för att man skall anpassa livet efter vargen????

Skall människor inte våga gå ut i skogen med sin hund och plocka bär eller svamp för att de är rädda för varg…..?

Jag anser att EU först skall se till mänskliga rättigheter och bekämpa terrorism och brottslighet och lägga ned pengar på det innan man lägger ned massor med resurser och pengar på att styra vår avskjutning på varg.

Annonser
Explore posts in the same categories: POLITIK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: