SUND EKONOMI I KRISTIDER??

Jag undrar om det är vettigt att i dessa kristider där världsekonomin står på spel att som regeringen tycker ta hit tusentals anhörig invandrare till Sverige…då vi redan har massor med arbetslösa invandrare..(flyktingar) Arbetskraft är något helt annat…de har ju redan ett arbete när de kommer hit….

Varför skall det vara så känsligt att belysa dessa problem i Sverige utan att bli stämplad som rasist och främlingsfientlig…?

Jag tycker det mera likanar Sverigefintlighet….det är ju vi Svenska skattebetalare som betalar priset för detta och får själva sänkt levnadsstandard och sämre vård, både åldringsvård, sjukvård.m.m.

Hur kommer det sig att en anhöriginvandrare som kommer till Sverige får 10.000 skattefritt per månad i ÄFS (Äldreförsörjningsstöd) medan jag som har arbetat 27 år och betalat skatt i hela mitt vuxna liv får ut 6.600 kr efter skatt Detta går över mitt och många av mina vänners förstånd…rättvist ??

Kolla nedan på länken och se vad det kostar och då är ju långt ifrån allt inräknat…t.ex. kriminalvård…våldtäkter misshandel, rån m.m. samt skadegörelse, bränder stenkastning mot polis, brandkår m.m.som ökat katastrofalt i takt med denna massinvandring….men detta förtigs.

Böra tänk realistiskt kära journalister som mörklägger mycket och även Politiker för att själva samla röster för sin egen fördel och ekonomi men inte för Sveriges bästa…..tveksamt.

Att bli politiker verkar vara lönsamt,, man kan säga upp sig efter ett tag och uppbära en fet lön tills man blir pensionerad och utan krav på att söka ett nytt arbete………kostar miljarder för oss skattebetalare och hur sköter de sitt jobb?????

Annonser
Explore posts in the same categories: POLITIK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: