LÄKARE ANMÄLS TILL SOCIALSTYRELSEN?

LÄKARE ANMÄLS TILL SOCIALSTYRELSEN

JAG ANSER DETTA ÄR HEMSKT ATT MAN ANMÄLER LÄKAREN AV NEDANSTÅENDE SKÄL, SE ARTIKELLÄNKEN ANGÅENDE UTVISNINGEN AV DEN RYSKA DEMENTA KVINNAN, EN LÄKARE BORDE HA DEN KOMPETENS ATT AVGÖRA OM HON KUNDE RESA TILL HEMLANDET UTAN RISKER.

http://nyheter.se.msn.com/gannas-l%c3%a4kare-anm%c3%a4ld-till-socialstyrelsen

HUR VET MASSMEDIA HUR DEMENT HON ÄR? OCH JAG UNDRAR HUR KUNDE HON TA SIG TILL SVERIGE ENSAM ELLER KANSKE HON INTE RESTE ENSAM?

JAG TYCKER DET NATURLIGTVIS ÄR KONSTIGT ATT MAN LÅTER KRIMINELLA ASYLSÖKARE VARA KVAR I LANDET MEDAN MAN UTVISAR EN MYCKET GAMMAL DAM.. MEN MAN KAN JU HELLER INTE HÅLLA PÅ ATT GÖRA UNDANTAG HELA TIDEN.. OCH INGEN IFRÅGASÄTTER VAD DETTA KOSTAR OSS SKATTEBETALARE.

VARFÖR KUNDE INTE NÅGON SLÄKTING ELLER ANHÖRIG HÄR I SVERIGE FÖLJA MED HENNE TILL VITRYSSLAND OCH SE TILL ATT HON FICK VÅRD DÄR?

DET FINNS MASSOR MED ENSAMMA ÅLDRINGAR PÅ VÅRDINRÄTTNINGAR I SVERIGE SOM NÄSTAN ALDRIG FÅR KOMMA UT I FRISKA LUFTEN DÅ DET SAKNAS PERSONAL SOM HAR TID ATT BRY SIG OM DERAS BEHOV…MEN DESSA ENSAMMA ÅLDRINGAR HAR BETALAT SKATT I HELA SITT LIV FÖR ATT FÅ EN TRYGGAD ÅLDERDOM…

INGEN TÄNKER PÅ VAD DET KOSTAR ATT TA HIT ALLA SOM VILL KOMMA TILL SVERIGE , MEDAN DET SKÄRS NED PÅ VÄLFÄRDEN I SVERIGE DÅ PENGARNA INTE RÄCKER TILL , MEN INGET SKÄRS NED PÅ INTAGANDET AV MÄNNISKOR SOM KOMMER HIT OCH MÅSTE LEVA PÅ BIDRAG I MÅNGA FALL HELA LIVET DÅ DET SAKNAS ARBETE TILL DEM.

GÅ IN PÅ NEDANSTÅENDE LÄNKAR OCH SE VAD ALLT KOSTAR.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

DET ÄR SKILLNAD PÅ ARBETSKRAFTINVANDRING OCH FLYKTINGPOLITIK

HUR SKALL DETTA SLUTA OM VI FORTSÄTTER TA IN TUSENTALS ASYLSÖKANDEN SOM INTE HAR MÖJLIGHET ATT FÅ ARBETE?? INTEGRATIONSPOLITIKEN ÄR JU ETT FIASKO OCH MÅNGA VILL HELT ENKELT INTE INTEGRERA SIG I SAMHÄLLET. TYVÄRR SÅ ETABLERAR SIG KRIMINELLA HÄR I SVERIGE DÅ DET INTE BLIR NÄSTAN NÅGRA KONSEKVENSER AV OM DE BEGÅR BROTT, DET RÄTTA VORE ATT UTVISA KRIMINELLA SÅ FORT DE BEGÅR GROVA BROTT.

Annonser
Explore posts in the same categories: POLITIK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: