MODERAT FÖRSLAG MOT KRIMINELLA INVANDRARE FÖRSVANN!

UNDRAR VART DETTA FÖRSLAG TOG VÄGEN? VARFÖR VÅGAR MAN INTE DEBBATERA DETTA ÄMNE ?
2009 SKREVS DENNA NEDANSTÅENDE ARTIKEL AV BL.A. TOBIAS BILLSTRÖM, MEN SEDAN BLEV DET TYST. NU HAR JU SOCIALDEMOKRATEN REPALU TAGIT UPP ÄMNET OCKSÅ MEN BLIR MOTARBETAD AV VÄNSTERPARTIET. VAR FINNS DET SVENSKA KURAGET BLAND POLITIKER?

http://www.dn.se/opinion/debatt/ta-medborgarskapet-fran-kriminella-invandrare-1.800439

Det är ju helt klart att Svensk migrations- och integrationspolitik har misslyckats. Flyktingmottagningen, introduktionen till Sverige och Svenska för invandrare (sfi) fungerar så illa att det tar sju år för vuxna flyktingar att få ett arbete i Sverige, för kvinnor tar det mer än tio. Många invandrare blir år efter år helt beroende av bidrag eller av den man i familjen som ofta kom först.

År 2007 läste 65 000 personer sfi. Hela 20 000 avbröt utan godkänt betyg i någon enda kurs. I OECD:s statistik ligger Sverige sist i tabellen över jämförbara länders förmåga att sätta utomeuropeiska invandrare i arbete. I 105 svenska stadsdelar är förvärvsfrekvensen lägre än 50 procent. I delar av Skåne, Göteborg och i Mälardalen jobbar färre än var tredje. I Bergsjön och Angered i Göteborg har nära sex av tio socialbidrag. Sverige slösar bort talang och ambition.

OCH VAD KOSTAR DENNA ICKE FUNGERANDE INTEGRATIONSPOLITIK?
GÅ IN PÅ NEDANSTÅENDE LÄNKAR SOM BERÄTTAR OM KOSTNADER.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

ÄLDREFÖRSÖRJNINGSSTÖDET ÄFS ÄR ORÄTTVIST, LÄS NEDANSTÅENDE INSÄNDARE I DAGBLADET GENOM ATT GÅ IN PÅ LÄNKEN NEDAN.

http://dagbladet.se/insandare/1.2164119-aldreforsorjningsstodet-ar-orattvist?m=print

För ensamhushåll kan ÄFS – kontantbelopp plus betald hyra – motsvara 11 000 kronor skattefritt. Det blir mer än vad många svenska pensionärer får ut efter skatt.

ÄFS ger en också dubbel orättvisa:

• dels det höga beloppet,

• dels att vederbörande får svensk pension utan att ha arbetat i Sverige och bidragit till den svenska ekonomin.

Äldreförsörjningsstödet beslöts, i partipolitisk enighet av riksdagen år 2001 och trädde i kraft år 2003.

Syftet var att avlasta kommunernas utgifter för äldre invandrare. Genom ÄFS kunde statistiken för socialbidragen hyfsas till, samtidigt som kommuners ovilja att ta emot flyktingar motverkades.

ÄFS utgår dels med ett kontantstöd, dels med ett belopp för att täcka bostadshyra. Kontantstödet låg till exempel 2008 på 4 831 kronor för ensamstående och litet mer än 4 082 kronor för gift per mån­ad. För boendekostnader kan stöd utgå med upp till 6 200 kronor.

För ensamstående med hög hyra kan detta ge sammanlagt över 11 000 kronor. Hela belopp­et är, till skillnad från vanlig pension skattefritt!

Vanliga svenska pensionärer blir lidande när börsen faller, då minskar pensionsbeloppen. Detta gäller inte ÄFS, där finns ett garanterat belopp.

Anlitande av hemtjänst för den som har ÄFS är dessutom avgiftsfritt. De som har ÄFS får också gratis vård och omsorg (hemtjänst etcetera), ­eftersom ÄFS inte är avgifts-

grundande. Ålderspensionärer kan få betala upp till 1 712 kronor per månad (högkostnadsskyddet) för samma tjänst, vilket motsvarar 2 597 kronor före skatt.

Kan detta verkligen stämma?

Ja. Socialtjänstlagens ”bestämmelser för avgifter inom äldre- och handikappomsorgen” säger: ”Äldreförsörjningsstöd räknas inte som inkomst.”

Till detta kommer att reglerna tillåter skattefria utländska inkomster upp till 3 000 kronor utan att äldreförsörjningsstöd­et räknas ned. Det gör att den som får äldreförsörjningsstöd och har utländsk inkomst kan få ut totalt 13 621 kronor netto.

Annonser
Explore posts in the same categories: POLITIK

2 kommentarer på “MODERAT FÖRSLAG MOT KRIMINELLA INVANDRARE FÖRSVANN!”

 1. Leif Tore Åhlin Says:

  Hej…lite sent med kommentar, men här får du den!
  Naturligtvis är detta ett förslag från SD sedan lång tid tillbaka.
  Läs det partiprogram som SD har så förstår du bättre varför
  ”de 7” samverkar mot sunt förnuft!

  mvh Leif Tore

  • ladycobra Says:

   Hej!

   Tack för din kommentar vilken jag välkomnar. Jag vet att SD har som mål att minska kriminaliteten och det är det enda parti som egentligen bryr sig om Sverige som nation..verkar som övriga partier är Sverigefientliga.
   Man kan ju inte låna pengar för att ta in fler och fler människor i landet som skall leva på bidrag i många fall resten av livet. Man drar ned på kostnader för sjukvård och åldringsvård m.m. medan kostnaderna för denna flyktingpolitik stiger i höjden.

   Gå in på följande länkar ang. kostnader.

   http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

   Skriv gärna och förklara närmare hur du tänker.

   Skriv gärna till min e-postadress så kan jag bättre skicka länkar m.m.

   Vänliga hälsningar
   Ladycobra


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: