BRUTAL GRUPPVÅLDTÄKT PÅ FLYKTINGBOENDE

LÄS OM DENNA FRUKTANSVÄRT BRUTALA GRUPPVÅLDTÄKT, VAD ÄR DET FÖR MÄN SOM GÖR PÅ DET SÄTTET?? DET MÅSTE BLI STRÄNGARE STREAFF FÖR DESSA FRUKTANSVÄRDA VÅLDTÄKTER.

Åklagarmyndigheten i Jönköping har tidigare sagt att grupp-våldtäkten i Mariannelund är förmodligen det värsta i modern svensk rättshistoria

http://avpixlat.info/2012/03/16/rattegangsstart-brutal-gruppvaldtakt-pa-flyktingboende/#more-13351

Eftersom man nu fastställer rätt ålder på männen och det visar sig att de är äldre än vad de har uppgivit själva så kan det ju för någon bli utvisning.. och vad kostar det?? Läste nedanstående artikel i Aftonbladet vad det kostade att utvisa en familj.

Kostnaden beräknas till cirka en miljon kronor inklusive flyg, hotell, sjuksköterska med mera. Sedan tillkommer lön och sociala avgifter samt traktamenten för 16 personal, uppger Freddie Jemander på Kriminalvårdens klient- och säkerhetsenhet. läs nedan.

Jag undrar vilka summor som läggs ut på alla utvisningar i Sverige…

http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article14082914.ab

Varför mörkläggs nedanstående uppgifter från BRÅS egen undersökning.

I Brottsförebyggande Rådets rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2” framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.

Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.

I rapporten skrev Brå att det kan ”konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status.”

I Brå-rapporten ”Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17” framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet. I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten. Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.

Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.

I Dagens Nyheter 2000-02-11 intervjuades en grupp invandrarungdomar med bakgrund i Mellanöstern angående en gruppvåldtäkt i Rissne några veckor tidigare. Svaren som framkom visar att det bland invandrare meddenna bakgrund, som i de flesta fall också är muslimsk,finns attityder som skulle kunna utgöra en förklaring till överrepresentationen. Hur utbredda dessa attityder är, finns det dock, oss veterligen, ingen statistik på. Nedan följer ett citat från artikeln:

”…det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej, säger Hamid. Den svenska tjejen får ju massor av hjälp efteråt, och hon har nog redan knullat. Men arabtjejen får problem med sin familj. För henne är det en stor skam att bli våldtagen. Det är viktigt att hon har kvar oskulden när hon gifter sig. […] Det var ingen tillfällighet att det var en svenska som skändades i Rissne – det framgår tydligt av samtalet med Ali, Hamid, Abdallah och Richard. Alla fyra ser i någon mening ner på svenska flickor och hävdar att denna inställning är vanlig bland unga män med föräldrar som har invandrat till Sverige. […] Det är alldeles för lätt att få en svensk hora… tjej, menar jag, säger Hamid och ler generat över sitt ordval. […] Många invandrarkillar är ju med svenska tjejer när de är tonåringar. Men sen när de ska gifta sig tar de en riktig kvinna från sin egen kultur som inte har varit med någon kille. Så ska jag göra. Jag har inte så mycket respekt för svenska tjejer. Man kan säga att de blir sönder ……….( vill inte skriva detta fula ord i text.)

VÅLDTÄKTER MED GROVT VÅLD ÖKAR!

POLISEN I OSLO BERÄTTAR OM VILKA SOM LIGGER BAKOM GROVA VÅLDTÄKTER MED GROVT VÅLD I OSLO.

SE NEDANSTÅENDE VIDEOREPORTAGE FRÅN OSLO.

SVÅRA PSYKISKA PÅFÖLJDER EFTER VÅLDTÄKT OCH MISSHANDEL SOM FÖRÄNDRAR DERAS SYN PÅ MÄN.

Vem tänker på alla kvinnor i Sverige som blivit våldtagna av i de flesta fallen män med utländsk härkomst…Och varför mörklägger massmedia detta?

Är det kvinnorna som skall låsas in för att skyddas från dessa brutala vådtäktsmännen eller ?? De får ju men för livet av psykiska påföljder efter sådana våldtäkter.

Jag tänker också på alla kvinnor som blir både misshandlade och våldtagna i andra länder.. Vad är det för fel på dessa män som finner nöje i att våldta och misshandla kvinnor?????

Annonser
Explore posts in the same categories: FLYKTINGPOLITIK, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Religion, SÄKERHETEN I SVERIGE, VÅLD MOT KVINNOR, VÅLDTÄKTER

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: