SSU-KVINNA ANSER DET RASISTISKT ATT UTVISA VÅLDTÄKTSMÄN

JAG BLIR UPPRÖRD DÅ JAG LÄSTE DENNA SSU:S KVINNAS ÅSIKTER I HENNES ARTIKEL. VI ANDRA KVINNOR I SVERIGE VILL INTE KÄNNA OSS OTRYGGA I SAMHÄLLET OCH RISKERA ATT BLI VÅLDTAGNA ÄVEN OM VI TAR TAXI HEM, DÅ ÄVEN VÅLDTÄKTER UTFÖRTS AV UTLÄNDSKA TAXICHAUFFÖRER, ÄVEN INOM FÄRDTJÄNST HAR DETTA HÄNT. JAG UNDRAR OM SSU-KVINNAN HOPPAS FÅ RÖSTER FRÅN VÅLDTÄKTSMÄNNEN ELLER?

NEDAN EN VIDEO MED JANNE JOSEFSSON ANGÅENDE VÅLDTÄKTER I SAMBAND MED TAXI.

GÅ IN OCH LÄS NEDANSTÅENDE ARTIKLAR.

http://avpixlat.info/2012/04/03/ssuare-rasistiskt-att-utvisa-afghanska-valdtaktsman/

http://www.bltsydostran.se/ledare_sydostran/stoppa-rasismens-ambassadorer(3215148).gm

Nedan statistik från BRÅ:S egen undersökning angående våldtäktsmän.

Brottsförebyggande Rådets rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2″framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.

Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.

I rapporten skrev Brå att det kan ”konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status.”

I Brå-rapporten ”Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17″ framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet. I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten. Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.

Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.

SIFFRORNA I OVANSTÅENDE STATISTIK HAR SÄKERLIGEN INTE MINSKAT UTAN I STÄLLET ÖKAT, MAN KAN JU LÄSA NÄSTAN DAGLIGEN OM NÅGON VÅLDTÄKT..TROTS ATT SÄKERT MÅNGA VÅLDTÄKTER INTE ANMÄLS FÖR KVINNORNA ÄR RÄDDA FÖR DESSA VÅLDTÄKTSMÄN OCH ÄVEN INTE ORKAR MED ATT GÅ IGENOM HÄNDELSEN I ORD I EN RÄTTEGÅNG..DE FÅR PSYKISKA MEN EFTER EN VÅLDTÄKT SOM I MÅNGA FALL SITTER I HELA LIVET.

Annonser
Explore posts in the same categories: FLYKTINGPOLITIK, INVANDRING OCH INTEGRATION, KRIMINALITET OCH VÅLD I SAMHÄLLET, Kvinnors rättigheter, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, VÅLD MOT KVINNOR, VÅLDTÄKTER

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: