al-Qaida-tränad norrman redo för terrorattack

Läs nedan om denne norske man som konverterat till Islam och nu tydligen arbetar för alqaida.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15030248.ab

http://avpixlat.info/2012/07/23/terrorjakt-norsk-etnisk-vansterextremist-numera-jihadist-namngiven/

http://avpixlat.info/2012/07/05/norsk-konvertit-och-al-qaida-medlem-var-dagisfroken-och-vansterradikal/

Vi får ju verkligen hoppas att det inte händer något terrorattentat under OS.

Är det konstigt att Islamofobi uppstår när man dagligen hör om att man dödar varandra i muslimska länder,, se bara hur det är i Syrien.
Men om man läser verser ur Koranen så blir man ju faktiskt skrämd.

Nedan några verser ur Koranen.

Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)

Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)

Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)

O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)

När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 9:5; fördjupning)

Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.
(Surah 9:29; fördjupning)

Då ni möter förnekarna1 [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta.
(Surah 47:4-6; fördjupning)

Det finns också ett ord i Koranen enligt nedan.

Taqiyya

En rätt att ljuga inför en ickemuslim. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.
Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats sök på
“Three Things About Islam” på Youtube.

Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.

Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

Nedanstående videos är skrämmande CBN news London, anser att det inte dröjer förrän Europeiska länder är Islamistiska stater med Charialagar.

Fick se denna videolänk som visar hur Islamisterna tänker om Europa..Hur brödraskapet vill erövra hela Europa.

Såg denna video och det är skrämmande hur man lär barn att hata judar.

Ser med oro på framtiden tyvärr.Islamister ändrar mer och mer på vår kultur och jag anser att de inte alls försöker integrera sig.. läste nyligen en artikel där en kommun beviljat 28.000 kr till könsseparerad simundervisning,, samt pengar till Burkini.

http://avpixlat.info/2012/06/09/islamforening-vill-ha-pengar-till-konsseparerad-simundervisning/#more-24545

http://gd.se/nyheter/sandviken/1.4091349-vill-ha-bad-for-bara-kvinnor-pa-parkbadet

Och jag anser det märkligt att en präst i Svenska kyrkan skall förbjudas att välsigna församlingen och be en bön under en skolavslutning i kyrkan.

Nu vill tydligen Borg att skattepengar skall gå till byggnationer av moskéer..märkligt då att inte frikyrkorna får några statliga bidrag? Läs nedanstående artikel i kristna tidningen Dagen.

http://www.dagen.se/nyheter/borg-sekular-stat-inte-alltid-bast/

Jag undrar om vi skattebetalare skall vara med och finansiera mosk´er´där man predikar Jihad och hat mot kristna och judar…men det verkar vara på det sättet enligt artikeln i kristna tidningen Dagen..

Men jag förstår att detta är Moderaternas radikala Islamist i riksdagens Försvarsutskotts önskan.
Han har ju sagt i en intervju bland annat att han skulle vilja leva i en Islamistisk stat och hans åsikter stred verkligen mot jämlikhet mellan man och kvinna och demokrati, vill tydligen leva efter Koranen som en lag.

Lyssna på intervjun med honom nedan.

Nedan en artikel om den Islamistiska friskola Römosseskolan i Göteborg, där Moderaten i Försvarsutskottet varit rektor.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.689768-allvarliga-krankningar-pa-romosseskolan

En av Abdirisak Waberis vänner är den kände judehataren och islamisten Mohamed Omar. som bl.a förnekat att förintelsen ägt rum, och även samarbetar med nazister och vänster-terrorister.

Abdirisak Waberi. är ordförande för Islamiska Förbundet. Han tar inte avstånd från al-Qaidas andlige ledare Youssef al-Qaradawi, som Waberi anser kan islam bättre än han själv.

I Islamiska Förbundet ingår Sveriges Islamiska Skolor. Reportern Evin Rubar har berättat hur de tolv muslimska friskolorna i Sverige används för att islamisera eleverna i islamistisk inriktning. Det vanligaste är att svenska muslimska friskolor ingår i Sveriges Islamiska Skolor, där Abdirisak Waberi är ordförande.

Waberi var tidigare också rektor för den muslimska friskolan Römosseskolan i Göteborg. Waberi varnar för dans mellan könen och all annan musik än klassisk. Han vill ha islamiska regler som segregerar pojkar och flickor i muslimska friskolor.

Den radikale muslimen Mahmoud Aldebe också medlem i Muslimska förbundet som ville bli nominerad i Centerpartiet och hade förut krav på särlagstiftning för Sharialagar m.m. men blev kritiserad av centerpartiet och sedan enligt program på SR 09-11-08 ville han inte bli medlem där då han ansåg att de hade Islamofobi.Är det konstigt att Islamofobi uppstår då man dagligen ser på TV hur Islamister dödar varandra och man läser om hedersmord, tvångsgifte, barnäktenskap och hur svårt många kvinnor har det i många muslimska länder. Förstår inte varför inte feminister i Sverige som Gudrun Shyman tar upp detta med hedersmord och hedersvåld och står upp för kvinnorna..Men rädslan för att bli stämplad som rasist blir en hämmande faktor..Det enda parti som tagit upp detta med hedersmord och hedersrelaterat våld är SD. Lyssna på SD kvinnans tal i Almedalen som var jättebra.

Tycker att Belinda Olsson hade en jättebra artikel i Aftonbladet, där hon tog upp denna rädsla bland journalister att yttra sig om Islam och muslimer, för att inte få stämpeln rasist eller främlingsfientlig.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/belindaolsson/article14939658.ab

Även Gunnar Sandelin socionom och journalist, skriver många bra artiklar se nedanstående länk.

http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna

Annonser
Explore posts in the same categories: Antisemitism, BARNMISSHANDEL I SKOLA, FLYKTINGPOLITIK, FRA-LAGEN OCH SÄKERHETEN I SVERIGE, GRANSKNING AV RELIGIÖSA FRISKOLOR, HEDERSRELATERAT VÅLD, INVANDRING OCH INTEGRATION, ISLAMISTISK FRISKOLA, JÄMLIKHET MELLAN MAN OCH KVINNA, Kvinnors rättigheter, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Religion, SÄKERHETEN I SVERIGE, SKOLOR, SVERIGES EKONOMI, TERRORHOT, TERRORISM

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: