Kent Ekeroth och Michael Coren om den Kafkaliknande situationen i Sverige

Sverige 2012 har onekligen förvandlats till den politiska korrekthetens kronjuvel; en hybrid mellan en Kafkaliknande surrealism och George Orwells framtidsscenario i “1984″, komplett med dess heliga treenighet: nyspråket, demokraturen och oikofobin. Reaktionerna på våldtäkten av en 18-årig svensk kvinna i Bollnäs av ett gäng invandrare för ett par veckor sedan manifesterar denna nya bisarra världsordning på bästa möjliga sätt: istället för att ställa sig på offrets sida kraftsamlade diverse vänstergrupperingar för att på fredagen den 20 juli demonstrera mot “rasism”. Skälet? Flygblad med protester mot invandrarvåldet utdelade av högerextremister.

http://avpixlat.info/2012/08/01/kent-ekeroth-och-michael-coren-om-den-kafkaliknande-situationen-i-sverige/

Ja man kan verkligen undra över hur det är ställt med Sverige som skyddar våldtäktsmän och mörklägger allt illa som sker om det är män med utländsk bakgrund som är förövarna..Varför är det så??

Nedan statistik från BRÅ som talar sitt tydliga språk..

I Brottsförebyggande Rådets rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2” framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.

Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.

I rapporten skrev Brå att det kan ”konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status.”

I Brå-rapporten ”Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17” framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet. I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten. Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.

Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.

Annonser
Explore posts in the same categories: INVANDRING OCH INTEGRATION, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SÄKERHETEN I SVERIGE, VÅLD MOT KVINNOR, VÅLDTÄKTER

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: