VANSINNESPOLITIKEN FORTSÄTTER SKÖRDA SKATTEPENGAR

Förra torsdagen sammanträdde ledningen för Sveriges kommuner och landsting, SKL, och en promemoria med titeln “Utmaningen inom flyktingmottagandet 2013-2016″ skickades ut. Trots att svenska politiker suttit med facit över massinvandringen bra länge vid det här laget, och vår omvärld gör helt om, fortsätter invandringsrekorden att slås i Sverige. SKL flaggar för att situationen kommer att kosta de svenska skattebetalarna gigantiska summor.

Flyktingströmmen till Sverige är idag den största sedan krigen i det f.d. Jugoslavien. Under 2013 väntas knappt 41 000 tilldelas uppehållstillstånd i Sverige – tre gånger så många som 2011 och dubbelt så många som i år.

Viktigt att ha i åtanke här är att detta enkom gäller flyktingar med påstådda skyddsbehov, anhöriginvandring är en annan stor grupp. Migrationsverket spådde nyligen att 174 500 asyl- och anhöriginvandrare väntas till Sverige under 2012 och 2013.

Av de flyktingar som väntas komma under nästa år beräknas sju av tio vara arbetslösa efter två år i Sverige. SKL varnar nu för den ekonomiska situationen och kräver “extraordinära statliga insatser”.

Källa: läs fortsättningen i nedanstående artikellänk.

http://avpixlat.info/2012/09/06/vansinnespolitiken-fortsatter-skorda-skattepengar/

Gå in på nedanstående video där filosofie doktor i ekonomisk historia Fredrik Rosenqvist berättar om kostnaden som vi skattebetalare får vara med om att betala. Då är ju inte alla andra kostnader inräknade för denna ansvarslösa asyl och migrationspolitik

Ytterligare en länk som berättar om kostnader.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

Annonser
Explore posts in the same categories: FLYKTINGPOLITIK, FRA-LAGEN OCH SÄKERHETEN I SVERIGE, INVANDRING OCH INTEGRATION, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SVERIGES EKONOMI

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: