SD PRESENTERAR BERÄKNING ÖVER NYINVANDRINGENS KOSTNADER

SD presenterar beräkning över nyinvandringens kostnader se nedanstående artikellänk.

http://avpixlat.info/2012/09/26/sd-presenterar-berakning-over-nyinvandringens-kostnader/

Imorgon torsdag kommer 12-09-27 kommer Sverigedemokraterna att presentera sin beräkning över hur mycket pengar som staten kan spara genom att under budgetperioden 2013-2016 kraftigt begränsa invandringen med en sverigedemokratisk invandringspolitik.

Presentationen kommer ske klockan 11 i riksdagens presscenter och medverkande är Erik Almqvist, ekonomiskpolitisk talesperson och Oscar Sjöstedt, politisk sekreterare.

Jag kan inte förstå varför övriga partier inte ens pratat om kostnaderna för Europas största mottagning av flyktingar och ensamkommande asylsökande samt anhöriginvandrare… som garanteras försörjning på obegränsad tid av Ullenhag och Reinfeldt…..Hur länge skall vi skattebtalande svenskar tåla detta då vi får sämre sjukvård och nedragningar inom äldrevården m.m. indragningar, Landstinget har enorma förluster men genom felaktiga beslut och jag anser att detta med stafettläkare borde slopas och istället ge högre löner till läkare och sjuksköterskor så de inte flyr landet för att få bättre lön.

Många anställda inom landstinget som organiserar vården är inte insatta i hur vården fungerar inom olika vårdcentraler och sjukhus och detta har jag medhåll från flera läkare om. Varför inte låta en ansvarig person inom varje vårdenhet besluta om hur man skall organisera vården och kostnaderna.??

Varför har inget annat parti än SD vågat ta upp denna galna asyl och flyktiongpolitik och integreringspolitik ???

Man smutskastar SD från många håll men jag måste säga att det är märkligt om det är ett rasistiskt parti som många smutskastar dem för då de har jättemånga invandrare som röstar på dem och dessutom arbetar för dem??

Se nedanstående artiekl i kristna tidningen Dagen.

http://www.dagen.se/nyheter/kristna-invandrare-pa-sd-lista/

Även Jan Guliou som man inte lurar så lätt, som han själv säger i intervjun nedan angående uttalande om SD.

Annonser
Explore posts in the same categories: Antisemitism, ÄFS för invandrare orättvist, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, FÖRSÄMRINGAR INOM VÅRDEN, FLYKTINGPOLITIK, INVANDRING OCH INTEGRATION, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, LANDSTINGET BORDE SKROTAS, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: