SD höll presskonferens om invandringens kostnader

Sverigedemokraterna höll på torsdagen presskonferens om den del av partiets budgetförslag som berör invandringens kostnader där man genom en omläggning av invandringspolitiken kan skapa stora besparingar för statskassan och ökat reformutrymme. Så här skriver man på partiets hemsida.

I Sverigedemokraternas budgetförslag skapas ett budgetutrymme över budgetperioden på 119 miljarder till följd av besparingar som möjliggörs tack vare en kraftig minskning av asyl- och anhöriginvandringen. De frigjorda resurserna går sedan i huvudsak på satsningar för att stärka välfärden, pensionerna och rättsväsendet.

Denna beräkning berör enbart nyinvandringen åren 2013-2016 av asyl- och anhöriginvandrare och kan därmed inte direkt jämföras med andra beräkningar som handlar om att beräkna kostnaden för redan genomförd invandring.

SD har tillsammans med riksdagens utredningstjänst tagit fram beräkningar på hur mycket pengar staten skulle kunna spara i minskade utgifter genom att kraftigt minska invandringen. Genom partiets restriktiva invandringspolitik räknar Sverigedemokraterna med att asyl- och anhöriginvandringen minskar med 90 % jämfört med de prognostiserade nivåerna. Första året beräknas dessa skärpningar dock bara att få genomslag till hälften.

Detta innebär att jämfört med de 168 000 asyl- och anhöriginvandrare som beräknas komma mellan åren 2013 och 2016 med regeringens politik minskas detta till ca 22 000 med en Sverigedemokratisk och mer ansvarsfull invandringspolitik.

Expressen frågade integrationsminister Erik Ullenhag (FP) om det faktum att SD vill ha en asylpolitik som liknar den i Danmark och Finland och om det finns en poäng i det:

Källa: nedanstående artikel.

http://avpixlat.info/2012/09/27/sd-holl-presskonferens-om-invandringens-kostnader/

LÄS NEDAN OM MISSVISANDE UPPGIFTER OM SVERIGEDEMOKRATERNAS INVANDRINGSBESPARING I SVT.

http://avpixlat.info/2012/09/27/missvisande-uppgifter-om-sds-invandringsbesparing-i-svt/

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, ÄFS för invandrare orättvist, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, FLYKTINGPOLITIK, HEMUTRUSTNINGSLÅN BARA TILL INVANDRARE, INVANDRING OCH INTEGRATION, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, KRIMINALITETEN I SVERIGE ÖKAR, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SÄKERHETEN I SVERIGE, SVERIGES EKONOMI

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: