ORDFÖRANDE FÖR KDU LÄMNAR KD FÖR SD

19-årige Zeth Arkö Gogman är journaliststudent och f.d. ordförande för Kristdemokratiska Ungdomsförbundet Söder om Söder samt riksmötessekreterare 2012. Det är dock inte i KD som framtiden finns utan i Sverigedemokraterna, menar han i en debattartikel på Newsmill idag.

http://avpixlat.info/2012/10/01/darfor-lamnar-jag-kd-for-sd/

Fd. klubbordförande i KDU: Att bedriva konservativ opinion i Kristdemokraterna är utsiktslöst. Den svenska kristdemokratin saknar ideologisk kompass, och en förnyelse av Kristdemokraterna kommer att ta mycket längre tid än det kommer att ta för partiet att åka ur riksdagen.

Jag förstår inte att inte Göran Hägglund protesterade då t.ex. det skrevs mycket och talades om att man skulle förbjuda präster att välsigna församlingen eller be en bön i kyrkan vid skolavslutningar.

Göran Hägglund som skall företeträda ett kristet parti borde ju vara först med att protestera angående detta.. att gå en religion tillmötes som är emot kristendom är ju att vara antikrist istället för kristen.

Om nu inte muslimer vill gå till kyrkan och tycker det är hemskt att höra en präst välsigna församlingen eller be en bön så då är det ju fritt att låta bli att närvara vid skolavslutning i kyrkan.. men varför skall alla andra hindras från att få ta emot välsignelse och höra en präst be.. mycket egendomlig inställning.

Annonser
Explore posts in the same categories: Kristdemokraterna, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Sverigedomkraterna

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: