ENSAMKOMMANDE HOTADE PERSONALEN MED BLODBAD

Boendet för ensamkommande i Torsåker har varit i hetluften innan. De ensamkommande har krävt och hotat sig till halalmat, de har klagat på att Torsåker är en värdelös ort och att de inte sjävla får välja boende. Det har förekommit såväl skadegörelse som hot. Vid ett antal tillfällen har polis och väktare fått tillkallas. Enligt driftschefen kvarstår problematiken, även om det minskat något. Utöver skadegörelse och hot har de ägnat sig åt nedsprayade serveringslokaler och krossade rutor.

Nu framkommer det att en ensamkommande hotat personalen på boendet och ska ha sagt att “blod kommer flyta på enheten”. Hoten skedde någon gång mellan måndag och tisdag. Personalen blev livrädda och har polisanmält hotet. Den ensamkommande ska också ha sagt att han vill flytta från hemmet och inte vill vara kvar i Sverige längre.

Källa: nedanstående artikel.

http://avpixlat.info/2012/10/04/ensamkommande-hotade-personalen-med-blodbad/

Hur länge skall svenska skattebetalare finna sig i att skattepengar går till att försörja massor med människor som inte bidrar med en enda skattekrona till den välfärd de får ta del av.

Illegala flyktingar får gratis tandvård och sjukvård medan nu är det förslag på att tandvården blir dyrare för oss andra som betalar skatt..

När skall svenska folket våga protestera mot detta??

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, Antisemitism, ÄFS för invandrare orättvist, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, FÖRSÄMRINGAR INOM VÅRDEN, FLYKTINGPOLITIK, FRA-LAGEN OCH SÄKERHETEN I SVERIGE, GRANSKNING AV RELIGIÖSA FRISKOLOR, HEDERSRELATERAT VÅLD, INVANDRING OCH INTEGRATION, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, KRIMINALITET OCH VÅLD I SAMHÄLLET, KRIMINALITETEN I SVERIGE ÖKAR, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SÄKERHETEN I SVERIGE, SJUKVÅRD, SVERIGES EKONOMI

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “ENSAMKOMMANDE HOTADE PERSONALEN MED BLODBAD”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: