SD REDOVISAR KOSTNADER FÖR INVANDRINGEN OCH FÖRSLAG PÅ FÖRÄNDRING

SVENSKENS STÖRSTA UTGIFT:SKATT, MEN TILL VAD??

[SD-TV] , se nedanstående video, där SD redovisar kostnader för invandringen

En person med 25 000 kronor i lön bidrar med 17 200 kronor i skatt per månad. Det visar en ny rapport från Institutet för Privatekonomi vid Swedbank.

I rapporten konstaterar Swedbank att andelen av befolkningen som arbetar minskar och kommer att fortsätta att minska framöver. Samtidigt ökar den icke-arbetande delen av befolkningen sina krav på den skattefinansierade välfärden.

– Att veta vad vi betalar för olika samhällstjänster och hur våra skattepengar fördelas är en väg till att öka förståelsen för vad vår välfärd faktiskt kostar, säger Maria Ahrengart.

Kommunen (kostnaden för socialbidrag, flyktingmottagning mm) står för den allra största delen av hushållens skatt. I typhushållet med 25 000 kronor i månadslön går 6 100 kronor varje månad till denna verksamhet. Därefter kostnaden för äldreförsörjnings­stöd och pensionssystem med 4 300 kronor och landstinget (sjukvård mm) med 3 380 kronor. Slutligen får staten 3 360 kronor, enligt rapporten.

Källa: läs mera i nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/svenskens-storsta-utgift-skatt

Nedan länkar att gå in på när det gäller ÄFS Äldreförsörjningsstöd för invandrare, som av någon anledning är skattefritt och inte räknas som inkomst och många pensionärer som betalat snällt sin skatt kommer inte upp i bruttopension vad dessa ÄFS bidragstagare får i minsta belopp ca. 10.000 kr beloppet storlek beror på hyran som den bidragstagande har.

http://www.kristianstadsbladet.se/fria-ord/article1298104/Fortfarande-kritisk-till-hur-AumlFS-aumlr-utformat.html

http://dagbladet.se/insandare/1.2164119-aldreforsorjningsstodet-ar-orattvist?m=print

http://www.sd-ale.se/index.php?option=com_content&view=article&id=33&Itemid=33

Läs nedan.och se på videon där en Filosofie doktor i ekonomisk historia berättar lite om kostnader för arbetslösa invandrare som blir fler och fler.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

Ovanstående artikellänk från Svenska Dagbladet är ju några år gammal, så siffrorna har ju ökat betydligt sedan denna undersökning gjordes.

Jag och många andra är trötta på att få välfärden neddragen och se att våra skattepengar går till bistånd till korrupta länder där pengarna inte alls når fram till dem som verkligen behöver dem samt denna otroligt generösa flyktingpolitik som kostar enorma summor,, vi kan ju inte ta emot alla som det är synd om…och dessutom är ju inte alls alla som söker asyl egentliga flyktingar utan kan i många fall vara organiserade kriminella ligor som vill komma till Sverige med falska pass och avsaknad av id handlingar i många fall..

Jag och många fler anser att SD är det enda parti som värnar om oss svenskar och vår kultur och som vågar prata om kostnader för asyl och migrationspolitik. Att sopa problemen under mattan är ingen lösning, som övriga partier gör.

Varslen blir fler och fler och arbetslösheten stiger i takt med en stor ström med asylsökande och anhöriginvandrare som kommer till Sverige och hur skall dessa kunna försörja sig med arbete när det inte finns arbete till arbetslösa svenska ungdomar.

Många lyssnar på motståndare till SD och tror på detta förtal att de skulle vara rasister och nazister samt främlingsfientliga..detta är ju ren lögn.

Lyssna nedan på Jan Guilou i en intervju där han berättar vad han anser om SD. Han har noga granskat SD på förfrågan av Aftonbladet. Och Jan Guilou lurar ingen så lätt.

Gå även in på nedanstående artikellängd i kristna tidningen Dagen som visar att SD har många som sympatiserar med dem, som är invandrare.

http://www.dagen.se/nyheter/kristna-invandrare-pa-sd-lista/

Annonser
Explore posts in the same categories: ÄFS för invandrare orättvist, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, FÖRSÄMRINGAR INOM VÅRDEN, FLYKTINGPOLITIK, INVANDRING OCH INTEGRATION, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SVERIGES EKONOMI

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: