FILMER SOM AVSLÖJAR HYCKLANDE MODERATER MED RASISTISKA ÅSIKTER

Jag har hittat två filmer, som avslöjar hur Moderaterna tänker, men som dom inte vill att andra ska få reda på. Vi får hoppas att Aftonbladet och Expressen, tar upp dessa filmer. Så det startas en debatt om det här känsliga ämnet.

Jag hoppas att Fredrik Reinfeldt rensar upp i sitt parti efter detta avslöjande. Det kom med en Socialdemokrat och en Kristdemokrat också i filmerna, de tycks ha samma syn, alla dessa partier. Sen anklagar dessa partier Sverigedemokrater för att vara rasister.

Moderaterna i filmerna säger grovt kränkande saker.

Se på filmerna nedanför.

Jag tycker det är märkligt att man kan anklaga SD för att vara rasister när man kan lyssna på dessa åsikter som dessa politiker har när de tror att de inte blir filmade och som är verkligen invandrarfientliga.

Lyssna på Jan Guilou i nedanstående videointervju där han berättar vad han anser om SD som han under en vecka noga granskat på förfrågan av Aftonbladet.

Annonser
Explore posts in the same categories: ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, FLYKTINGPOLITIK, INVANDRING OCH INTEGRATION, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, KÖNSAPARTHEID I SVERIGE 2012, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Kristdemokraterna, Moderaterna, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE, Socialdemokraterna, SVERIGEDEMOKRATERNA

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: