MUSLIMER I MAJORITET I HYRESGÄSTFÖRENING– INGEN JULGRAN I ÅR

Tre dagar efter att en stor Eid-fest kostat föreningen 60 000 kronor fattade styrelsens nya muslimska majoritet beslut om den traditionsenliga julgranen. Det blev nobben.

I årtionden har invånarna i området Egedalsvænge i den danska staden Kokkedal kunnat glädja sig åt en ljusdekorerad julgran till en kostnad av mellan 5000-7000 kronor. Men sedan hyresgästföreningen fått en muslimsk majoritet ändrades prioriteringarna, rapporterar dr.dk.

Bara tre dagar innan den mångåriga julgranstraditionen stoppades hade föreningen arrangerat en muslimsk Eid-fest, komplett med hoppborg, studsmattor och klätterväggar till både barn och vuxna. Kostnaden blev 60 000 kronor.

Därför väckte avslaget för den traditionsenliga julgranen uppseende. Nu väcks frågor kring synen på tolerans och respekt för andras kultur hos den nyvalda styrelsens muslimska majoritet. Den lokala tidningen har dock inte lyckats nå någon representant som är villig att uttala sig. Källa: nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/muslimer-i-majoritet-i-hyregastforening-da-blev-det-ingen-julgran

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, ÄFS för invandrare orättvist, Elevprotester mot halalkött i skolmaten, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, Försäkringskassans reklamfilm om bidrag, FLYKTINGPOLITIK, INVANDRING OCH INTEGRATION, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Okatigoserat, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “MUSLIMER I MAJORITET I HYRESGÄSTFÖRENING– INGEN JULGRAN I ÅR”


  1. När sedan danskarna bad om några tusenlappar till den traditionella julgranen blev majoritetens svar: NEJ!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: