SKOLVERKET HAR TYDLIGEN KRISTENFOBI

Jag undrar hur det är ställt med Sverige? Håller hela Sverige på att avkristnas i rädslan att stöta sig med människor som har en annan religion?

Att skolverket förbjuder en präst att be en bön i kyrkan under en skolavslutning i kyrkan är ju bedrövligt och det är kränkande mot prästerna som inte får sköta sitt arbete i Guds hus kyrkan.

Tittade på Luciafirande i Uppsala Domkyrka 13 dec. och jag såg inte heller där någon präst eller bön, men i alla fall pratade en kvinna om Lucia som blev dödad för sin kristna tro för ca 2.000 år sedan och att hon var en helgonförklarad kvinna.

Jag undrar snart om man skall ta bort allt julfirande i Sverige p.g.a. hänsyn till människor med islam som religion som anser att kristendom är emot deras tro. Vi måste få ha kvar våra traditioner både kristna och andra även om det kommer massor med andra människor till sverige med helt andra traditioner,, de får väl ha sina traditioner men för den skull skall vi få leva på vårt sätt som gillar svenska traditioner som jul midsommar påsk, luciafirande..

I SVERIGE ÄR MAN LIVRÄDD ATT SKOLAN SKALL GE ELEVERNA KUNSKAP OM

KRISTENDOM OCH FÖRBJUDER EN PRÄST ATT GE VÄLSIGNELSE ELLER LÄSA EN BÖN

UNDER EN SKOLAVSLUTNING I KYRKAN, MEN SAMTIDIGT TILLÅTER MAN

RELIGIÖSA FRISKOLOR SOM UNDERVISAR BARN I RADIKAL ISLAM.

Sådana synpunkter som Moderaternas radikala islamist i riksdagen i försvarsutskottet, förkunnas ju naturligtvis i t.ex. Römosseskolan där Waberi var tidigare rektor för.

Lyssna på hans åsikter i nedanstående intervju.

Nedan länkar som visar på hur det är i denna friskola där det har förekommit flera anmälningar om kränkningar till skolinspektionen..

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.689768-allvarliga-krankningar-pa-romosseskolan

http://www.friatider.se/moderat-topp-politiker-i-terrorist-harva

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2011/01/romosseskolans-skolbon-i-mosken-anmald.html

http://www.expressen.se/gt/personalen-slar-barnen/

Jag kan inte förstå att skolverket anser att det är så viktigt att skydda elever från något som har med kristendom att göra…men samtidigt tollererar att man undervisar barn i radikal islamism som

inte behandlar flickor lika som pojkar m.m.

Om vi nu har religionsfrihet så måste det ju finnas frihet för kristendomen också…Och hur kan barn ta skada av att få en välsignelse och tal om Jesu kärlek till människorna och kyrkan har ju inget tvång på elever eller andra som besöker kyrkan… utan kyrkan besöks ju även av icke kristna och det förekommer både dog, begravningar och vigslar i kyrkan av både kristna eller icke kristna.

På tv kan man visa våld som mycket mer kan skada barn än välsignesle av en präst och få höra en psalm, har det någonsin skadat något barn att vara i kyrkan???

Det har varit tradition i väldigt många år att ha skolavslutning i kyrkan och jag undrar hur man kan tro att alla under dessa år som varit med på skolavslutning i kyrkan tagit skada av detta??

Jesus säger ”Låten barnen komma till mig”

I dagens onda värld med våld och rån och mord behövs en kärleksfull religion. Barnen känner ju sig vilsna och det är hemskt att många barn och ungdomar tar livet av sig för de känner sig olyckliga.

Annonser
Explore posts in the same categories: Elevprotester mot halalkött i skolmaten, GRANSKNING AV RELIGIÖSA FRISKOLOR, HEDERSRELATERAT VÅLD, ISLAM, ISLAMISTISK FRISKOLA, KRISTENDOM, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Religion, SKOLOR, SKOLVERKET

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: