Ensamkommande flyktingbarn åtalas för gruppvåldtäkt

Två så kallade ensamkommande flyktingbarn åtalas för att ha våldtagit en ung kvinna i Ludvika i november.

De två afrikanerna, som har uppgivit sina åldrar till 17 respektive 18, är medborgare i Eritrea, rapporterar Realisten. Läs mera om detaljer i denna gruppvåldtäkt i nedanstående artikel.

http://www.realisten.se/2012/12/13/ensamkommande-eritreaner-atalade-for-valdtakt-i-ludvika/

Enligt åtalet skedde våldtäkten i en lägenhet i Ludvika den 11 november i år. De två eritreanerna släpade med sig kvinnan till en säng, slet av henne kläderna och höll sedan fast henne under våldtäkten. Kvinnan ska ha upplevt kraftiga smärtor i underlivet.
Kammaråklagare Ann-Charlotte Ädling kommer inte att yrka på att afrikanerna ska utvisas vid fällande dom, enligt Realisten.

http://www.friatider.se/ensamkommande-flyktingbarn-atalas-for-gruppvaldtakt

Nedan en statistik gjord av BRÅ som säkerligen inte skulle stämma i dag,, då det begåtts många fler våldtäkter sedan statistiken gjordes..men nu vågar väl inte BRÅ gå ut offentligt med sådan statistik i vårt politiskt korrekta sverige.

I Brottsförebyggande Rådets rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2” framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.

Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.
I rapporten skrev Brå att det kan ”konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status.”

I Brå-rapporten ”Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17” framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes.

Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet. I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten. Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.

Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder.

Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.

Nedan statistik över antalet ensamkommande för 2011, det visar ju att sverige tagit emot väldigt många fler ensamkommande än andra länder i Europa.

Belgien: 860
Danmark: 284
Finland: 153
Frankrike: 596
Tyskland: 667
Irland: 26
Nederländerna: 484
Norge: 858
Sverige: 2 657
Schweiz: 313
Storbritannien: 1 277
(källa: migrationsverket)

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, Försäkringskassans reklamfilm om bidrag, FLYKTINGPOLITIK, INVANDRING OCH INTEGRATION, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, KRIMINALITET OCH VÅLD I SAMHÄLLET, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, VÅLDTÄKTER

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: