ISLAMOFOBI OCH KRISTENFOBI

Hur kan Islamofobi uppstå? och hur kan kristenfobi uppstå? Rädsla för en annan religion som tydligen försöker överta hela världen och det är en märklig företelelse att inte de som har en annan religion försvarar sin egen religion utan istället försöker att anpassa sig efter människor med annan religions traditioner trots att vi bor i ett land som bygger på kristna värderingar fortfarande och har traditioner som är mycket gamla och som de flesta svenskar vill bevara.

Att Islamofobi uppstår är ju inte märkligt då man kan se hur människor med denna religion dödar varandra i reportage som än så länge är tillåtna i media, men som egentligen inte visar allt det hemska för det skulle vi inte kunna kanske klara av att se enligt media…..eller med andra ord så anser jag att man vinklar inom media så att det passar det politiskt korrekta sverige..

Jag förundrar mig över att man inte berättar sanningen om vissa händelser i media.

Sverige har blivit så politiskt korrekt att man väljer att sverige hellre skall gå under än att erkänna

att denna politik som förs och även föregående regering misslyckats totalt med att sköta sveriges ekonomi och asyl och migrationspolitik, som håller på att sänka vårt land ekonomiskt, samt öka kriminaliteten i sverige som tidigare varit minimal tidigare år..

Att man får islamofobi är ju inte konstigt som det ser ut i världen.

Bara ett par exempel på detta nedan.

Nedan ett reportage från CNN London där massor av muslimer demonstrerade och menade att de tänker ta över England.

I Egypten kan man ju se bevis på hur muslimska brödraskapet håller på att ta makten över landet och frånta speciellt kvinnornas rättigheter och över huvudtaget mänskliga rättigheter och demokrati..

I syrien kan man ju se hur islamistiska styrkor försöker ta herraväldet inom landet och vill införa Sharialagar som är fruktansvärt grymma, lika i Egypten om nu den nya presidenten får styra…. att stena en människa till döds eller hugga handen av någon , eller andra fruktansvärda straff enligt Sharialagen är hemska och hör inte hemma i något demokratiskt land med mänskliga rättigheter.

Jag hänvisar till en video där en kvinna som har fin utbildning från Iran berättar om vad hon anser om islam och hur hon behandlats..beundrar denna kvinna.

Jag kan inte förstå varför skolverket är så rädd att någon elev i svenska skolan skall ta skada av att få en välsignelse under en skolavslutning i kyrkan…då staten betalar pengar som egentligen vi skattebetalare betalar till att ha frireligiösa skolor som lär barnen en helt annan religion.

Nedan artiklar angående en omtalad friskola i Göteborg.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.689768-allvarliga-krankningar-pa-romosseskolan

http://www.friatider.se/moderat-topp-politiker-i-terrorist-harva

Nedan anmälan angående skolbön i Römosseskolan.

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2011/01/romosseskolans-skolbon-i-mosken-anmald.html

http://www.expressen.se/gt/personalen-slar-barnen/

Intervju med rektorn i denna friskola som slutat p.g.a. heltidsarbete i moderaternas försvarsutskott i riksdagen.

Lyssna på anförande i riksdagen av Richard Johnshof, båda är jättebra och visar på en kunskap om islam som många politiker saknar.

nedan ett fantastiskt bra anförande i riksdagen av Richard Johnshof.

Mycket påläst om islam vilket jag saknar hos övriga politikier utom inom SD.

Annonser
Explore posts in the same categories: FRA-LAGEN OCH SÄKERHETEN I SVERIGE, ISLAMOFOBI, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, JÄMLIKHET MELLAN MAN OCH KVINNA, KRISTENDOMFOBI, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: