VAD MENAR REINFELDT EGENTLIGEN MED DETTA?

Reinfeldt ljög i Sydsvenskan – lovar gratis skolgång åt illegala invandrare

Statsminister Fredrik Reinfeldt uppgav i ett utspel i Sydsvenskan i veckan att han vill att illegala invandrare ska utvisas ur Sverige. Någon dag senare lämnade han en ny proposition till riksdagen. I denna föreslår han att illegala ska ha rätt att gå i skolan på skattebetalarnas bekostnad och att polisen inte ska ingripa mot illegala invandrare.

Läs nedanstående artikel i länken nedan.

http://www.sydsvenskan.se/sverige/reinfeldt-vill-skicka-hem-papperslosa/

I verkligheten har Reinfeldt en annan agenda
Den 20 december, bara någon dag innan intervjun publicerades i Sydsvenskan, lämnade Reinfeldt själv in en proposition (PDF) till Riksdagen. Propositionen inleds med stycket:

”I propositionen föreslås att skollagen (2010:800) ändras så att barn som vistas i landet utan tillstånd ska ges i huvudsak samma rätt till utbildning i förskoleklass, grundskola och motsvarande skolformer samt gymnasieskola och gymnasiesärskola som barn som är bosatta i landet.”

Fritt skolval och gratis skolskjuts
Följande stycke ska enligt propositionen läggas till i skollagen så att även illegala invandrare ska innefattas i den grupp som har rätt till skattefinansierad gratis skolgång i Sverige:

”Som bosatt i landet ska vid tillämpningen av denna lag anses även den som inte är folkbokförd här men som vistas här utan stöd av myndighetsbeslut eller författning. Har ett beslut om avvisning eller utvisning meddelats mot någon som avses i andra stycket 1 ska denne fortfarande anses vara bosatt i Sverige på den grunden till dess att han eller hon lämnar landet. Om den som avvisats eller utvisats håller sig undan så att beslutet inte kan verkställas ska personen dock anses som bosatt i Sverige på den grund som anges i andra stycket 5.”

De illegala ska även ha rätt att gå i sameskola. Förskola och fritidshem ska de illegala, enligt det nya förslaget, ännu ej ha rätt till. Illegala invandrare ska även ha rätt att välja att gå i skattefinansierad friskola. Det blir då skattebetalarna i den kommun där den illegale är bosatt som får stå för friskolepengen. Illegala ska inte omfattas av skolplikt men de ska ha rätt till skolskjuts på samma villkor som barn som är legalt bosatta i Sverige.

Källa: nedanstående artikel i länken nedan.

http://www.friatider.se/reinfeldt-ljog-i-sydsvenskan-lovar-gratis-skolgang-at-illegala

Gå in på nedanstående länk och läs om hur mycket bidrag en invandrarkvinna med 3 barn får skattefritt per månad,, kanske blir det lika bidrag som skattebetalarna skall betala för illegala flyktingar också.

http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2012/10/fredrik-malm-fp-ger-fria-tider-ratt-om.html

Hycklande politiker avslöjas i nedanstående länk där 2 filmer visas som bevisar hyckleriet.

Se nedanstående länk.

http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2012/11/avslojande-vad-politiker-egentligen.html

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, Försäkringskassans reklamfilm om bidrag, FLYKTINGPOLITIK, GRANSKNING AV RELIGIÖSA FRISKOLOR, HUR HAR SVERIGE BLIVIT?, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Moderaterna, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, REINFELT MOTSÄGANDE, SVERIGES EKONOMI

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: