Herman Lindqvist totalsågar nya Sverige

Mycket har blivit betydligt sämre i Sverige de senaste årtiondena. Det konstaterar Herman Lindqvist i en ny krönika, där han beskriver ett land som håller på att duka under för globalism och politisk korrekthet.

Massinvandringen, undfallenheten inför islam, avvecklingen av försvaret, utförsäljningen av industrin. Dessa av journalister och politiker idag så omhuldade fenomen kritiseras nu skarpt av Herman Lindqvist.

Lindqvist konstaterar att skolresultaten idag ”ligger på Balkannivå” och att detta till stor del har att göra med invandringen. Men invandringsproblemen får man över huvud taget inte diskutera.

LÄS MERA I NEDANSTÅENDE ARTIKEL I LÄNKEN NEDAN

http://www.friatider.se/herman-lindqvist-totalsagar-nya-sverige

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, Försäkringskassans reklamfilm om bidrag, FLYKTINGPOLITIK, Gert Wilders om Islam, HERMAN LINDQVISTS ÅSIKTER OM NYA SVERIGE, HUR HAR SVERIGE BLIVIT?, INVANDRING OCH INTEGRATION, ISLAMOFOBI, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SKOLOR, SKOLVERKET, SKOLVERKET OCH SKOLAVSLUTNING I KYRKAN, SVERIGES EKONOMI

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 kommentarer på “Herman Lindqvist totalsågar nya Sverige”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: