Moderaterna tappar röster och får avhopp p.g.a. invandringspolitiken

Inte bara Centerpartiets ledning har problem med att lokalpolitikerna inte hänger med i alliansregeringens alltmer extrema vänsterpolitik. Även moderata kommunpolitiker börjar få upp ögonen för vad de gör sig medansvariga till. En anonym kommunalman varnar för kommande uppror och avhopp från partiet.

Fler avhopp att vänta
I e-post som kommit FT tillhanda mot löfte om anonymitet har en moderat politiker hävdat att fler avhopp och rentav uppror mot partiledningen kan befaras.

Även i Storstockholm råder missnöje med alliansregeringens invandringspolitik. Moderaten Björn Schaerström, ledamot av kommunfullmäktige i Vallentuna, publicerade i söndags en egen protest på samma tema som Jan Ivarsson. Schaerström koncentrerar sig på ekonomi och skriver att arbetslösheten, framför allt bland unga invandrare är ”alarmerande”:

– Prognoserna för Sverige är dystra. Att spä på problemen är oansvarigt. ”Nästa steg är vanvård” utropar personalen som åter måste vända på slantarna på ett norrländskt äldreboende. Fortsatt invandring är osolidariskt mot svenska skattebetalare. De har rätt till det de betalt för. Inte att luras på sådant de inte efterfrågat. Sund ekonomisk hushållning innebär att inte dra på sig kostnader man inte behöver. Särskilt inte i dåliga tider. Ständigt ökade kostnader för allt fler invandrare och allt fler arbetslösa går inte ihop. Väljarna köper inte att budskapet att detta saknar betydelse.

Schaerström angriper också miljöpartisten Åke Carlestam som vill ”skambelägga den som diskuterar invandring i ekonomiska termer”:

– Det är aldrig fel att göra rationella och verkliga analyser. Särskilt för ett så stort skattefinansierat åtagande. Vanlig hederlig anständighet kräver också att invandringskritiska inte pekas ut som flykting- eller främlingsfientliga. Invandring är en svensk inrikespolitisk sakfråga och innebär ingen värdering av människor eller flyktingskäl.

”Opinionen söker sig andra vägar”
I sin artikel konstaterar moderatpolitikern att det inte bara handlar om förlorade pengar för skattebetalarna utan även om förlorade röster för partiet:

– Väljarna vet att integrationspolitiken är misslyckad och vill inte att det skall bli värre. Väljarna gillar inte att man skall kunna bluffa sig in i Sverige och köper inte ohållbara förklaringar. Väljarna vill inte att religiösa och otidsenliga kulturmönster skall ha inflytande över utvecklingen och fördömer naiva politiker som hukar. Många vill att invandringen begränsas. Politiken är i otakt med opinionen som söker sig andra vägar.

Källa: nedanstående artikel, läs mera nedan.

http://www.friatider.se/invandringspolitiken-splittrar-moderaterna

Jag undrar om Moderaterna sympatiserar med åsikter som deras riksdagspolitiker i försvarsutskottet som är radikal islamist har.

Lyssna på intervjun nedan.

Nedan några länkar som handlar om moderternas riksdagsman.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.689768-allvarliga-krankningar-pa-romosseskolan

http://www.friatider.se/moderat-topp-politiker-i-terrorist-harva

Nedanstående fanns att läsa före valet.

http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.256844-jamstalldhet-inget-for-m

http://natverkmotpk.blogspot.com/2009/12/abdirisak-waberi-m-och-mohamed-omar.html

Det är ju bra att Sverigedemokraterna verkar ha fått upp ögonen på blundande politiker inom alla andra partier i Sverige för hur tokig denna flyktingpolitik är och vad detta kommer att kosta för sveriges skattebetalare, medan det blir sämre och sämre välfärd, med indragningar inom sjukvård, åldringsvård, skolor, ambulanser i glesbygd m.m. listan är lång.

Gå in på nedanstående länk och se fakta på skattefria bidrag för invandrare och ÄFS Äldreförsörjningsstöd för invandrare som också är skattefritt och som många skattebetalande svenska pensionärer inte kommer upp i bruttopension, vad de får i minsta belopp skattefritt.
Filmer på hycklande politiker finns även i länken nedan.

http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2012/10/fredrik-malm-fp-ger-fria-tider-ratt-om.html

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, Försäkringskassans reklamfilm om bidrag, FLYKTINGPOLITIK, FRA-LAGEN OCH SÄKERHETEN I SVERIGE, HERMAN LINDQVISTS ÅSIKTER OM NYA SVERIGE, INVANDRING OCH INTEGRATION, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, KOSTNADER FÖR VÅLDET I SAMHÄLLET, Moderaterna, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, REINFELT MOTSÄGANDE, SÄKERHETEN I SVERIGE, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: