MILJÖPARTIST INNE PÅ SAMMA LINJE SOM SD

”Det jäser oroväckande bland människorna”, konstaterar miljöpartisten Gunvor Gunnarsson i ett debattinlägg där hon riktar skarp kritik mot det egna partiets integrationspolitik.

Gunvor Gunnarsson luftar sin oro över den extrema svenska invandringspolitik som hennes parti har varit med om att forma.

”Så länge det smusslas med de problem som oundvikligen uppstår vid så stor invandring som hos oss, kommer motstånd och ovilja att växa bland allmänheten”, skriver hon.

Gunnarsson är bekymrad över att MP:s språkrör Gustaf Fridolin verkar vilja sopa problemen under mattan. För att det folkliga missnöjet inte ska växa sig alltför starkt föreslår hon att invandringen kraftigt minskas.

Källa: läs mera i nedanstående artikellänkar.

http://www.friatider.se/miljopartist-vill-strypa-invandringen

http://gd.se/ledare/debatt/1.5466092-lat-folket-forma-integrationspolitiken

Jag tror att det är många fler som har samma åsikter om asyl och migrationspolitiken som är totalt ansvarslös i sverige just nu…kan inte tro att alla övriga politiska partier är för denna ansvarslösa flyktingpolitik och anhörinvandringspolitik…men för att motarbeta SD så måste de ju ha totalt motsatta åsikter som gör att sverige till slut går under med enorma kostnader för denna galna flyktingpolitik, med skattefria bidrag som betalas ut till mängder med människor som i många fall måste leva med bidrag resten av deras liv så många saknar utbildning och är analfabeter.

Jag tror att denna Miljöpartist skriver detta för att hon inser att fler och fler svenskar sympatiserar med SD:s åsikter och de har verkligen inte bara invandringsfrågor i sitt partiprogram utan väldigt många andra förslag som är mycket bra..bara att gå in och läsa på deras hemsida och se vad de har för åsikter om vad som skall ändras i Sverige..t.ex. att det behövs en lägre åldersrgräns för ungdomsbrottslingar i strafflagen.

Läs nedanstående artikel av Anna Dahlberg i Expressen,

http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/dahlberg-gor-upp-om-flyktingpolitiken/

Gunnar Sandelin har skrivit en jättebra artikel nedan, han är socionom och journalist och har sett verkligheten i sitt arbete som socionom.

http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna

Läs Belinda Olssons artikel nedan, där hon beskriver att journalister inte törs skriva om islam eller flyktingpolitik för att inte bli stämplade som främlingsfientliga eller rasister. Hon har tyvärr slutat som programledare för Debatt i SVT.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/belindaolsson/article14939658.ab

Nedan kan ni läsa om skattefria bidrag som invandrare får, jag undrar vilka skattebetalande svenskar som får något skattefritt i sverige?

http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2012/10/fredrik-malm-fp-ger-fria-tider-ratt-om.html

Nedan en video där filosofie doktor i ekonomi Fredrik Rosenqvist berättar vad 218.000 arbetslösa invandrare kostar per år.

Nedanstående video är intressant.

Gå även in på nedanstående videointervju med Jan Guilou som noga har granskat SD på förfrågan från Aftonbladet.

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, BROTT OCH STRAFF, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, FLYKTINGPOLITIK, INVANDRING OCH INTEGRATION, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Miljöpartiet, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: