SD FÅR 14 % I NY SENTIOMÄTNING

Sverigedemokraterna fortsätter att rusa fram i opinionen. I den senaste mätningen från Sentio får partiet sitt högsta stöd någonsin med 14,0 procent av rösterna.

SD är nu klart större än de borgerliga stödpartierna C, KD och FP tillsammans, visar undersökningen som genomförts i januari. Det rapporterar svenskopinion.nu http://svenskopinion.nu/?page_id=1418

C tappar mer än en fjärdedel av sina väljare sedan december och landar på 2,9 procent. S är största parti med 30,0 procent, tätt följt av M som har 28,3 procent av rösterna.

Ökar mest gör SD, som går fram 2,4 procentenheter från förra mätningen och skulle få 14 procent av rösterna om det vore val idag. Tappar mest i absoluta tal gör S, som backar 1,7 procentenheter.

Borträknat C, som skulle falla ur Riksdagen, har Alliansens 38 procent av rösterna och en eventuell rödgrön koalition har 44 procent. Det skulle ge SD vågmästarställning.

Så hetsjakt och förtal av SD så ökar de i olika opinioner och det är ju inte konstigt då alla andra parier är verklighetsfrämmande när det gäller kostnader för denna ansvarslösa flyktingpolitik och anhöriginvandring. Läs i nedanstående artikellänk.

http://www.friatider.se/sd-pa-14-procent

I nedanstående videointervju med Jan Guilou berättar han vad han anser om SD

I Uppdrag granskning SVT 16 januari 2013 tog Josefsson upp detta med myten om att det skulle finnas flera hundra tusen fattiga barn som inte har kläder och mat i Sverige..

Programmet var jättebra och Josefsson hittade inga fattiga barn i ett invandrartätt område..

I nedanstående länk finns fakta på skattefria bidrag som t.ex. en invandrarkvinna med 3 barn får, samt länkar att gå in på när det gäller skattefritt äldreförsörjningsstöd för invandrare som inte räknas som inkomst och med påföljd flera förmåner som fri sjukvård, hemhjälp m.m, då inkomsten inte räknas som inkomst..

Socialdemokraterna införde detta ÄFS för invandrare 2003, säkerligen för att få ned statistiken för socialbidrag för invandrare..så detta inte räknas som socialbidrag…

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/

Annonser
Explore posts in the same categories: ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, Fattiga barn i sverige? Uppdrag granskning i SVT, Försäkringskassans reklamfilm om bidrag, HUR HAR SVERIGE BLIVIT?, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE, SENTIOMÄTNING SENASTE, SVERIGEDEMOKRATERNA

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: