SVT Aktuellt talar om islamisering av samhället

Det brukar hävdas att ordet “islamisering” endast används av Sverigedemokraterna i den politiska diskussionen och att orsaken till detta är att begreppet skulle sakna motsvarighet i sinnevärlden, ungefär på samma sätt som det hävdas att det inte finns någon massinvandring. Nu har dock SVT börjat använda uttrycket “islamisering”, än så länge bara i samband med muslimskt förtryck i andra länder, men det är ändå en öppning.

SVT Aktuellts arabisktalande utsända berättar i ett inslag från den 6 januari i år att det inte är lätt att vara kvinna idag i Irak. Om man dessutom jobbar för kvinnors rättigheter får man räkna med trakasserier, hot och våld. Hon intervjuar kvinnor som arbetar för en hjälpgrupp i det kurdiska norra Irak som vittnar om dagliga hot, beskjutning och hur man erbjuder skyddat boende för kvinnor som hotas till livet. En och en halv minut in i inslaget berättar SVT:s reporter att “det ökande våldet mot kvinnor går hand i hand med islamiseringen av samhället“.

Källa: Läs mera i nedanstående artikellänk.

http://avpixlat.info/2013/01/20/svt-aktuellt-talar-om-islamisering/#more-44376

Lyssna på en kvinna som kommer från Iran om vad hon har blivit utsatt för i sitt hemland.

Lyssna på vad Gert Wilders har att säga.

Annonser
Explore posts in the same categories: FLYKTINGPOLITIK, HERMAN LINDQVISTS ÅSIKTER OM NYA SVERIGE, HUR HAR SVERIGE BLIVIT?, INVANDRING OCH INTEGRATION, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Religion, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVT AKTUELLT, VÅLD MOT KVINNOR, VÅLDTÄKTER

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: