NORSK MEDIA FÖRKASTAR SVENSK PK MEDIA

Jag är inte sjuk jag är bara svenskFlera svenska journalister har den senaste tiden anklagat det norska kulturklimatet för att vara rasistiskt. Nu slår en norsk tidning tillbaka – och beskriver ett offentligt Sverige som håller på att helt duka under för politisk korrekthet.

”Svenskarna utmärker sig för närvarande i sin specialgren: Att hitta extremism och rasism överallt”, skriver Astrid Meland i norska Verdens Gang. Uttrycket ”Jag är inte sjuk, jag är bara svensk” fins med i artikeln.

http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10113487

”I Sverige tror eliten faktiskt att de flesta inte tål Tintin och Egner. Sånt måste undertryckas och hållas borta, annars blir alla rasister”, skriver Astrid Meland.

Hon påminner om att häxjakten på alla typer av åsikter som kan uppfattas som politiskt inkorrekta sträcker sig ända upp till regeringsnivå.

”I fjol offentliggjorde regeringen en text som skulle krossa fördomar om invandring. Informationen var så infantil att det inte går att forstås på annat vis än att det svenska departementet tror att folk är pappskaller som sväljer allt de blir tillsagda.”

Astrid Meland berättar också om ett besök hon gjort till Malmö för att rapportera om våldsvågen i staden. För att få reda på vad som försiggick var hon tvungen att fråga ut en bosnisk taxichaufför – eftersom media kategoriskt ljög och mörkade om våldets ursprung.

”Tidningarna förvirrade mig. Ingen förklarade vilka de kriminella var och vilken miljö de kom från. I Sverige är signalementen på kriminella absurt diffusa. Huvudregeln är att etnisk bakgrund inte ska nämnas”, skriver Meland.

Källa: Nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/norsk-tidning-sagar-pk-sverige

Gå in på nedanstående länk där det finns mycket fakta som visar på generösa bidrag som är skattefria för invandrare m.m.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/

Annonser
Explore posts in the same categories: FRA-LAGEN OCH SÄKERHETEN I SVERIGE, HUR HAR SVERIGE BLIVIT?, KRIMINALITETEN I SVERIGE ÖKAR, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE, Verdens Gang

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “NORSK MEDIA FÖRKASTAR SVENSK PK MEDIA”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: