Politiker och pastorer rasar mot migrationsministern

Sedan migrationsminister Tobias Billströms utspel om att minska invandringen kom för ett par dagar sedan har många kritiska röster höjts. Varken regeringens mindre partier eller oppositionen tycks gilla förslaget.

Det var i slutet av förra veckan som Moderaternas och migrationsminister Tobias Billströms nya plan att sänka ”volymen” av invandringen till Sverige lades fram. ”Dagens försörjningskrav har ingen effekt. Det gäller för mindre än en procent. I dag kommer anhöriga hit till hushåll där den enda inkomsten är ett försörjningsstöd från kommunen. Är det rimligt?”, säger Billström i utspelet.

Källa: nedanstående artikellänk.

http://www.dagen.se/nyheter/billstroms-utspel-helt-vansinnigt/

Jag förstår inte hur dessa pastorer och politiker tänker…Är det rasistiskt att inse att sverige kan inte försörja alla som vill komma till sverige med skattefria bidrag som är mycket generösa, då det inte finns arbete till dem som redan finns här och inte heller till
dem som är födda i sverige..varslen ökar och arbetslösheten stiger. Neddragningar inom sjukvården, åldringsvården, skolor, ambulanser i glesbygd, vårdcentraler, polis m.m. gör att välfärden minskar mer och mer p.g.a brist på pengar.

I nedanstående länk finns uppgifter på vad Bert Karlssons flyktingförläggning kostar skattebetalarna.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/06/40-i-storbrak-pa-bert-karlssons-flyktingslott/

Jag undrar om man känner till fakta om dessa skattefria bidrag som betalas ut till dem som kommer hit.

Gå in på nedanstående länk som inehåller fakta om skattefria bidrag, ÄFS (äldreförsörjningsstöd) som är skattefritt och inte räknas som inkomst.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/

Om man inte inser att något är rejält galet med Sveriges politik efter att man jämfört motsvarande siffror för asylsökande minderåriga till övriga EU-länder så borde man i alla fall ställa sig frågan varför denna gigantiska skillnad? Märk väl att just gruppen ”ensamkommande” utgör en mycket stor andel av Migrationsverkets budget då personaltätheten på boende är extra stort – i princip 1 anställd per ”ensamkommande” och därför utgör en betydande del av migrationsverkets budget. Dvs miljarder skattekronor.

Så här såg siffrorna ut för år 2011:

Belgien: 860
Danmark: 284
Finland: 153
Frankrike: 596
Tyskland: 667
Irland: 26
Nederländerna: 484
Norge: 858
Sverige: 2 657
Schweiz: 313
Storbritannien: 1 277

(källa: migrationsverket)

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, Försäkringskassans reklamfilm om bidrag, FLYKTINGPOLITIK, HUR HAR SVERIGE BLIVIT?, Illegala flyktingar, INVANDRING OCH INTEGRATION, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Migrationsminister Tobias Billström M, Moderaterna, oenighet i moderaterna, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Reinfeldt, REINFELT MOTSÄGANDE, Sjukvård för illegala flyktingar, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: