Var sjätte LO-medlem skulle rösta SD vid val idag

En opinionsanalys som Sifo gjort på uppdrag av SVT Nyheter visar att var sjätte LO-medlem skulle rösta på Sverigedemokraterna om det vore val idag. Smutskastningar och ett illa dolt hat på tidningarnas ledarsidor till trots – måttet verkar äntligen vara rågat för svenska folket.

Ett par-tre decennier efter övriga Europa och världen verkar nu även svenska folket ha fått nog av massinvandringens katastrofala effekter och floskler och tomma ord från politiker och journalister som själva lever tryggt i reservat och arbetar på närmast apartheidliknande redaktioner.

Sverigedemokraterna har onekligen vind i seglen – i opinionsmätning efter opinionsmätning slås ideligen nya rekord och idag är platsen som landets tredje största parti sedan länge säkrad.

Sifo har tittat på flera av institutets opinionsmätningar för att se var det ökade stödet för SD är tydligast, och det är bland LO-medlemmarna partiet går starkast framåt. För några månader sedan uppgav var åttonde LO-medlem, 12,2 procent, att de skulle rösta på SD vid val idag – nu är det alltså var sjätte, eller 16,2 procent.

– Därmed har SD gått om Moderaterna som det näst största partiet bland LO-medlemmarna efter Socialdemokraterna, säger Toivo Sjörén.

Enligt Sjörén är en viktig förklaring till det ökade stödet att invandringsfrågan diskuterats flitigt under senaste tiden.

– Totalt sett i befolkningen sympatiserar 25 procent med Sverigedemokraternas invandringspolitik och det finns också rätt starka sådana strömningar inom LO. Nu har invandringsfrågan varit i fokus och då stärks partiet inom LO precis som man stärks inom andra grupper, förklarar Toivo Sjörén.

I ett flertal mätningar har en förkrossande majoritet även gett SD högsta betyg i invandringspolitik.

Läs nedanstående artiklar

http://avpixlat.info/2013/02/08/var-sjatte-lo-medlem-skulle-rosta-sd-vid-val-idag/

http://www.dn.se/nyheter/politik/sd-nast-storst-bland-lo-medlemmar

I nedanstående länk, så finns det mycket fakta som nog bidragit till att SD går starkt framåt.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, ÄFS för invandrare orättvist, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, HUR HAR SVERIGE BLIVIT?, INVANDRING OCH INTEGRATION, LO MEDLEMMAR, Moderaterna, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE, Socialdemokraterna, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: