VAR TREDJE VÅLDTÄKT I MOSKVA BEGÅS AV ILLEGALA INVANDRARE

Var tredje våldtäkt och var åttonde mord i Moskva begås av illegala invandrare enligt officiella uppgifter, skriver Rysslands statliga nyhetsbyrå RIA Novosti. Den enorma strömmen av illegala invandrare gör polisens arbete svårt.

– Tyvärr fortsätter problemet med illegal invandring att vara mycket allvarligt. År 2012 begick utlänningar vart åttonde mord och var tredje våldtäkt, sade chefen för den utredande myndigheten i huvudstaden Vadim Jakovenko vid ett möte mellan tjänstemän från Rysslands undersökande kommitté.

– Jag anser att polisen vid denna tidpunkt till fullo inte klarar den svåra situation som har uppstått på grund av den enorma ström av illegala invandrare. Vi reagerar starkt på detta och vi tolererar inte tjänstemäns försummelse av arbete och plikter.

Mer än en halv miljon illegala invandrare uppges befinna sig i Moskva.

Källa: nedanstående artikellänk.

http://www.friatider.se/var-tredje-valdtakt-i-moskva-begas-av-illegala-invandrare

Det har blivit rasistiskt att berätta sanningen i Sverige, istället mörklägger man fakta. Nedanstående rapport från BRÅ är ju gammal men torde säkerligen vara lika aktuell i dag och till och med ännu mera aktuell då vi har både illegala invandrare och andra i stora mängder nu och våldtäkter kan man ju läsa om nästan dagligen i tidningarna…Alla våldtäkter anmäles ju inte för kvnnorna orkar inte och de är i många fall livrädda för gärningsmännens hot. Vem tänker på dessa offer som får men för hela livet efter sådan händelse.

I Brottsförebyggande Rådets rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2” framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.

Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.

I rapporten skrev Brå att det kan ”konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status.”

I Brå-rapporten ”Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17” framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet. I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma
sätt som i den förra rapporten.

Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.

Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.

Varför anses det som rasistiskt att berätta sanningen? varför skydda grova våldtäktsmän som har utländsk härkomst. mer än någon annan våldtäktsman??

ENLIGT NY STATISTIK FRÅN BROTTSFÖREBYGGANDE RÅDET 2010 ANMÄLDES 17.167 SEXUALBROTT I
SVERIGE.

Våldtäkt och försök till våldtäkt står för drygt en
tredjedel av alla anmälda sexualbrott. I knappt en tredjedel av de polisanmälda fallen, är den som har utsatts för våldtäkt under 15 år.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2433195/sexoffer-kranks-i-rattsprocesser

Kvinnor kan inte längre känna sig säkra ens om de tar taxi hem, då det förekommer våldtäkter där taxichaufförer är förövarna.

Se nedanstående video.

Annonser
Explore posts in the same categories: BARNVÅLDTÄKTER, BROTT OCH STRAFF, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SÄKERHETEN I SVERIGE, VÅLD MOT KVINNOR, VÅLDTÄKTER

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: