Svenska kyrkans kollekt går till kyrko-Expo

På söndag går stiftskollekten till Seglora smedja, kyrkans motsvarighet till vänsterextrema Expo som åsiktsregistrerar konservativa personer. Organisationen anklagar präster i Svenska kyrkan för att ha ”bruna åsikter” och stå nära folkmordsideologi.

Går du i Svenska kyrkan och ger kollekt finns sannolikheten att pengarna går till organisationen Seglora smedja som drivs av tidigare ledarskribenten på Aftonbladet och prästen Helle Klein och prästen Ewa Hotz.

Organisationen stöds genom olika ekonomiska former av Stockholms stift. Bland annat kommer stiftskollekten på söndag att oavkortat gå till Seglora smedja.

– Det finns ingen annan organisation som skulle finansiera en tankesmedja som jagar andra i samma organisation, säger Annika Borg, präst i Stockholm till tidningen Dagen.

Läs nedanstående artikel i Dagen.

http://m.dagen.se/nyheter/harda-ord-pa-kyrkliga-hemsidor/

Annika Borg ligger också bakom bloggen Kristen opinion som av Dagens seglora har anklagats för att normalisera ”främlingsfientliga krafter i kyrkan och i samhället.”

Hon har också anklagats för att ha ”bruna åsikter” och att ”stå nära en ideologi som ledde till folkmord”.

Enligt henne vågar många inte säga sin mening inom Svenska kyrkan. Vänsterbetonade Seglora smedja pekades i en debattartikel förra året ut som en organisation som bedriver åsiktsregistrering.

Även programledaren Marcus Birro har gått ut och kritiserat den kontroversiella kollekten. På sin blogg på Världen idag skriver Birro att ”jag har ingen som helst lust att skänka en enda extra krona till Seglora och Helle Klein. Hennes uppfordrande och arroganta ton i olika sammanhang är inte i linje med hur jag ser på Gud, församlingen eller kollekt heller. Svenska Kyrkan har förlorat en besökare till.”

Källa: nedanstående artikellänk.

http://www.friatider.se/svenska-kyrkans-kollekt-gar-till-kyrko-expo

Jag anser att sverige avkristnas mer och mer och jag tror att många tappar lusten att gå till kyrkan med sådana åsikter som Helle Klein har och att ge kollekt till detta som beskrivs.. Vi borde värna kristna värderingar i Sverige mer än någonsin när en annan religion som är fiende till både judendom och kristendom ökar i sverige.

Gå in på nedanstående video där en man som flytt från sitt muslimska land till Norge ochhan berättar om muslimska brödraskapet och varnar.

Jag undrar om det är rasistiskt eller främlingsfientligt att ha åsikter om hur sveriges ekonomi sköts? Eller är det rasistiskt att prata om en religion?? till vilken ras hör religion till i så fall? Vi måste få ha yttrandefrihet i sverige annars är det slut på demokratin.

Gå in på nedanstående länk och läs om kostnader, fakta på skattefria bidrag för invandrare m.m. intressanta länkar.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/

Annonser
Explore posts in the same categories: FLYKTINGPOLITIK, Helle Klein, KRISTENDOM, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Religion, Svenska kyrkans kollekt, Vänsterextrema Expo

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “Svenska kyrkans kollekt går till kyrko-Expo”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: