Somalier grupp­våldtog 20-årig kvinna

Två somaliska män, 34 och 27 år gamla, våldtog en 20-årig kvinna i Borlänge den 9 december förra året. Nu förbereds rättegången mot de båda männen i Falu tingsrätt.

Kammaråklagare Sanna Gens kräver att den ene av våldtäktsmännen utvisas från Sverige på livstid med förbud att återvända efter avtjänat straff. Den andre somaliske våldtäktsmannen är numera svensk medborgare och kan därför inte utvisas från Sverige.

Enligt stämningsansökan har de två somalierna turats om att hålla fast och våldta kvinnan och åklagare Sanna Gens anser därför att våldtäkten ska betraktas som grov. Vittne till våldtäkten blev ett flertal andra somaliska män som såg på medan övergreppet pågick och därför ska höras under rättegången med hjälp av tolk.

Den ene av våldtäktsmännen är gift medan den andre äktsmannens civilstånd är okänt.

Källa nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/somalier-gruppvaldtog-20-arig-kvinna

När skall politiker göra något åt dessa ökande gruppvåldtäkter och andra våldtäkter, misshandel rån, m.m.?

Media mörklägger vilka som ligger bakom alla dessa brott och det ger ju en fel bild av situationen i sverige.

Nedan statistik från BRÅ som gjordes för några år sedan och som säkerligen är lika aktuell i dag.

Brottsförebyggande Rådets rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2” framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt.

Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.
Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.

I rapporten skrev Brå att det kan ”konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status.”

I Brå-rapporten ”Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17” framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet. I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten.

Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.

Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.

Varför anses det som rasistiskt eller hets mot folkgrupp att berätta sanningen???? varför skydda grova våldtäktsmän som har utländsk härkomst. mer än någon annan våldtäktsman??

ENLIGT NY STATISTIK FRÅN BROTTSFÖREBYGGANDE RÅDET 2010
ANMÄLDES 17.167 SEXUALBROTT I SVERIGE.

Våldtäkt och försök till våldtäkt står för drygt en tredjedel av alla anmälda sexualbrott. I knappt en tredjedel av de polisanmälda fallen, är den som har utsatts för våldtäkt under 15 år.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2433195/sexoffer-kranks-i-rattsprocesser

VEM TÄNKER PÅ DESSA UTSATTA KVINNOR SOM I MÅNGA FALL FÅR PSYKISKA MEN FÖR LIVET EFTER EN VÅLDTÄKT OCH SOM FÅR EN NEGATIV INSTÄLLNING TILL MÄN EFTER EN VÅLDTÄKT….

Skall samhället ta mer hänsyn till gärningsmännen än offren? I nuläget verkar det så i Sverige.

Gå in på nedanstående länkar där det finns intressanta fakta, videos m.m.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/14/okad-oro-bland-medborgarna-for-islam-och-internationell-brottslighet/

I nedanstående länk finns mycket fakta och även statistik, samt intervju med moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet som är radikal islamist och har verkligen kontroversiella åsikter.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Även nedanstående inlägg innehåller intressanta uppgifter

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Nedan en video där Janne Josefsson tar upp detta med våldtäkter i taxi.

Annonser
Explore posts in the same categories: AFTENPOSTEN NORGE, Annorlunda kvinnosyn, BRÅ Brottsförebyggande rådet, FLYKTINGPOLITIK, HUR HAR SVERIGE BLIVIT?, INVANDRING OCH INTEGRATION, KOSTNADER FÖR VÅLDET I SAMHÄLLET, KRIMINALITET OCH VÅLD I SAMHÄLLET, KRIMINALITETEN I SVERIGE ÖKAR, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SVERIGES EKONOMI, Taxi, VÅLD MOT KVINNOR, VÅLDTÄKTER, VÅLDTÄKTER I SVARTTAXI M.M.

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 kommentarer på “Somalier grupp­våldtog 20-årig kvinna”

  1. Hans Says:

    Hur fan kan man befatta sig med dessa, som kvinna måsta man ju förstå att risken att bli våldtagen av en sån här är alarmerande hög


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: