Lukrativt driva asylboende

På grund av den rekordstora massinvandringen är Migrationsverket desperata och hyr dyra hotellrum på herrgårdar till överpris för skattepengar. Den man som äger asylboendet Gärdshyttan i Askersund har efter att han tecknade avtal med Migrationsverket på ett år mångdubblat sin vinst och tjänade fem miljoner kronor i fjol, rapporterar Ekot.

Fria Tider http://www.friatider.se/valdtakt-pa-flyktingslott skrev senast på måndagen om Gärdshyttans herrgård, där en man har häktats misstänkt för våldtäkt och misshandel mot en annan boende. Det har tidvis varit mycket stökigt på boendet – bland annat jagade de asylboende bort personalen vid ett tillfälle. I januari 2012 försökte de tända eld på herrgården. Totalt hade då polisen tvingats besöka boendet ett 30-tal gånger på bara några månader.

Grannarna har varit missnöjda, men för boendets ägare Jim Hoppe har det hela varit en god affär. Genom sina bolag Sellpower och Åtorps Herrgård äger han bland annat Gärdshyttan utanför Askersund och Ritas hotell i Ställdalen. Bägge anläggningarna hyrs ut för skattepengar till Migrationsverket som asylboende.

Sedan avtalen med Migrationsverket tecknades har hans företag fyrdubblat vinsten från 1,2 miljoner kronor till 5 miljoner kronor. Migrationsverket kommenterar saken med att de är desperata och därför tvingas betala överpriser.

– I den situtationen vi befinner oss och har gjort under en längre tid så är det tillgång och efterfrågan som styr priset. Och i det läget så naturligvis blir många av de här boendena dyra eftersom alternativet är att låta folk bo på gatan, och det är inget alternativ, säger Fredrik Bengtsson, presschef på Migrationsverket, till Ekot.

Det dras in på sjukvård, åldringsvård, skolor i glesbygd, vårdcentraler läggs ned, ambulanser dras in på glesbygden m.m. neddragningar i välfärden medan kostnaderna för skattefria bidrag skjuter i höjden med den unikt stora invandringen som bedrivs i sverige,, med anhöriginvandring och asylsökande. Gå in på nedanstående länk och se fakta på skattefria bidrag för invandrare, samt andra intressanta uppgifter om kostnader, videos m.m

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Även nedanstående länk är intressant.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/21/kollaps-att-vanta-om-invandringen-fortsatter-enligt-framstaende-ekonom/

Gå även in på nedanstående länk.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Annonser
Explore posts in the same categories: ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, FÖRSÄMRINGAR INOM VÅRDEN, FLYKTINGPOLITIK, INVANDRING OCH INTEGRATION, Kollaps att vänta i sverige enligt framstående ekonom, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SVERIGES EKONOMI

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: