Man i Borlänge dömd efter att ha klagat på invandrare

En 45-årig man i Borlänge dömdes igår av Falu tingsrätt till villkorlig dom och dagsböter efter att ha skrivit ett mail till sin hyresvärd Tunabyggen där han klagade på invandrare i sitt bostadsområde.

I sitt mail anklagade han människor med invandrarbakgrund för att inte sköta sig i hans bostadsområde och påstod att de skräpade ned på gården, han använde sig i samband med detta av formuleringar såsom ”vidriga avskum” och ”pedofilterrorister”.

Tingsrätten betraktade hans mail som hets mot folkgrupp då man ansåg att mannen ”uttryckt missaktning för grupper av personer med anspelning på hudfärg, nationellt och etniskt ursprung samt trosbekännelse”.

Mailet var riktat till Tunabyggens ledningsgrupp men mannen förnekade uppsåt då hans syfte aldrig varit att mailet skulle spridas till en större grupp människor, vilket krävs för att brottet hets mot folkgrupp ska vara aktuellt. Istället är det Tunabyggens VD Jörgen Olsson som spridit mailet genom att informera styrelseordföranden om det för att därefter presentera det för bolagets styrelse.

Den 45-årige mannen har sagts upp från sin anställning på Borlänge kommun efter att hans mail till Tunabyggen blivit känt. Förutom villkorlig dom dömdes han till att betala 7000 kronor i böter.

Källa: nedanstående artikel

http://www.friatider.se/man-i-borlange-domd-efter-att-ha-klagat-pa-invandrare

Jag anser att man skall inte uttrycka sig på detta sätt i ett mejl som mannen gjort, men han kanske var onykter och arg på någon som betett sig illa..

Men jag är nog säker på att om han uttryckt sig bedrövligt om svenskar som var störande i bostadsområdet,, hade det säkert inte blivit något åtal..

Gå in på nedanstående länk som är skrämmande.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Nedan fakta på dessa bidrag som imanen tog upp i alla fall gällande sverige som är skattefria för invandrare, samt statistik, videos och artiklar som är intressanta.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Herman Lindqvist uttalar sig om hur nya sverige blivit.

Läs nedan,

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/29/herman-lindqvist-totalsagar-nya-sverige/

I nedanstående länk finns uttalande från en framstående ekonom som menar att om fortsatt unikt stora invandring fortsätter så kommer sverige att kollapsa.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/21/kollaps-att-vanta-om-invandringen-fortsatter-enligt-framstaende-ekonom/

Annonser
Explore posts in the same categories: "svensk ekonomis nestor" Assar Lindbeck ang. invandringen., Anhöriginvandring, ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, FLYKTINGPOLITIK, INVANDRING OCH INTEGRATION, Kollaps att vänta i sverige enligt framstående ekonom, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, KOSTNADER FÖR VÅLDET I SAMHÄLLET, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE, SVERIGES EKONOMI

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: