Nu ska asylsökare flytta in i ditt hem

Centerpartiet har kommit med många kontroversiella förslag om månggifte, slopad skolplikt m.m. Nu kommer ett annat förslag.

Centerpartiet har i ett nytt politiskt utspel idag lanserat idén om att svenska familjer ska ta emot asylsökare i sina hem.

Migrationsverket har fortsatt akut brist på boplatser för den strida ström av omkring fyratusen asylsökare som just nu anländer till Sverige varje månad.

Det är Johan Hedin, migrationspolitisk talesman för Centerpartiet, som kommer med det politiska utspelet i tidningen Expressen.

http://www.expressen.se/nyheter/vill-se-asylboenden-hemma-hos-familjer/

– Jag tänker att man skulle kunna hyra ut ett boende i sitt eget hem till en asylsökande familj, säger Hedin till tidningen. Apropå vad den ekonomiska ersättningen skulle bli för de familjer som tar emot asylsökare svarar han:

– Det skulle vara en rimlig ersättning. Man skulle inte göra det för ersättningen i första hand, men självklart ska man få sina merkostnader täckta. Det är en av möjliga lösningar på den här besvärliga situationen.

Enligt Migrationsverket ansökte under januari månad i år 3800 människor om asyl i Sverige, vilket är en ökning med 40 procent jämfört med samma månad förra året. De asylsökande kom i första hand ifrån Syrien, Somalia, Afghanistan och Eritrea.

Gå in på nedanstående länk och se fakta på skattefria bidrag för invandrare som i många fall är högre än vad många skattebetalande pensionärer får ut i bruttopension,
samt intressanta artiklar statistik och videos.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

I NORGE ÄR MAN MERA KLARSYNT I MEDIA ÄN I SVENSK MEDIA, LÄS
NEDANSTÅENDE INLÄGG SOM INNEHÅLLER NORSKA ARTIKLAR.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/16/norge-ingen-framtida-valfard-med-fortsatt-invandring/

Många tjänar pengar på denna unikt stora invandring till sverige.. Migrationsverket köper fastigheter av fastighetsägare som sedan låter svenska hyresgäster flytta ut från fastigheterna trots att de bott där i många år, då fastighetsägaren ser en möjlighet att tjäna pengar genom att sälja till migrationsverket.

Skall det nu bli så kanske att oseriösa människor skall tjäna pengar på att ta emot flyktingfamiljer i sina hem, det kan ju då hända att oseriösa tar emot familjer och vem kollar hur de behandlar flyktingarna.?

I MALMÖ BETALADES UT NÄSTAN 1 MILJARD I SOCIALBIDRAG, LÄS NEDAN.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/24/malmo-nastan-1-miljard-i-socialbidrag/

HERMAN LINDQVIST HAR ÅSIKTER OM DET NYA SVERIGE, LÄS NEDAN.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/29/herman-lindqvist-totalsagar-nya-sverige/

DET ÄR JU TRAGISKT ATT DET SKER VANDALISM PÅ FLERA FLYKTINGFÖRLÄGGNINGAR.

LÄS NEDANSTÅENDE ARTIKEL I EXPRESSEN.

http://www.expressen.se/gt/boende-gick-barsark-pa-berts-anlaggning/

NEDAN YTTERLIGARE VANDALISM PÅ FLYKTINGFÖRLÄGGNING SAMT HOT

https://ladycobra.wordpress.com/2012/10/05/ensamkommande-hotade-personalen-med-blodbad/

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/06/40-i-storbrak-pa-bert-karlssons-flyktingslott/

Annonser
Explore posts in the same categories: CENTERPARTIET, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, FÖRSÄMRINGAR INOM VÅRDEN, FLYKTINGPOLITIK, HERMAN LINDQVISTS ÅSIKTER OM NYA SVERIGE, INVANDRING OCH INTEGRATION, Norsk tidning sågar svensk PK media., Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Sjukvård för illegala flyktingar, SVERIGES EKONOMI

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “Nu ska asylsökare flytta in i ditt hem”

 1. oldman94 Says:

  Centerpartiet ack ja
  ….nu då alla lycksökare skär guld i sina gamla pensionat etc. miljoner hamnar i deras fickor i rena vinster….
  så kommer detta idesprutande parti med ännu två jättebra saker:
  1. Vanligt folk skall husera ytterligare minst en familj i sitt uvarande boende och naturligtvis då bo kvar
  2. Der anses inte skäligt att man tar lika mycket betalt som nuvarande uthyrare gör ?

  HÄPP!

  Har denna berikande näringsgren och investering plötsligen blivit dyr ? Jag menar det som är berikande skall naturligtvis berika även vanligt folk…..
  ELLER ”Är det skillnad på folk och folk??” Inte nog med att denna aktivitet finansierar med 100-tals miljarder/år av våra skattepengar dessutom skall vi subventionera av våra små medel som vi får kvar sedan vi skattat 60-70% av det vi jobbat ihop…….

  Räcker inte boenden och pengar osv trots en berikande verksamhet får man bita i det sura äpplet. Detta är en dålig affär! Och dåliga affärer är inte berikande. Se bara Vattenfall´s köp av Nuon…100Miljarder MEN överpriset säges vara 30Miljarder och en massa drev i media över detta…..Invandringen till Sverige kostar 200Miljarder årligen och det minskar inte heller trots alla de beriknade saker som hänt. Biståndet till U-länder är 30Miljarder årligen…….kanske ett företag som levererar vinst skall få fortsätta medan denna affär med invandring skall avslutas tills vi ser en lönsamhet även i den. Och bara för att mota Olle i grind…..1Miljard på jorden har mindre än 1$/dag att leva på det är inte dessa som kommer till Sverige…..de som kommer hit har ordnat 200-500.000 för att ta sig hit ….200Miljarder till denna miljard ger en fördubbling av deras dagpenning…inte fel…i stället för att vi hjälper 100.000 i detta väldigt dyra land…..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: