Vänster­extremister utnyttjade illegala invandrare

Den vänsterextrema fackföreningen Syndikalisternas lokala avdelning i Västerort, Stockholm, har sålt arbetstillstånd till invandrare för att de ska få uppehållstillstånd i Sverige, rapporterar Ekot.

Upp till 40 000 kronor har medlemmar i det vänsterextrema fackförbundet tagit i betalt för ett erbjudande om anställning i Sverige. Det är mestadels personer från Sydamerika som utnyttjats, som vill kunna arbeta i Sverige, främst inom städsektorn.

Syndikalisternas lokale ledare Ruben Tastas Duque kände till den illegala handeln med arbetstillstånden under en längre tid, visar mötesprotokoll som Ekot tagit del av.

Dessutom har fackföreningen satt i system och tagit flera tusen kronor i ”avgift” från utländska arbetare för att ge fackets godkännande på Migrationsverkets blanketter om arbetstillstånd.

Syndikalistiska riksförbundet har nu beslutat att utesluta hela Västerorts lokalavdelning.

– Det är oacceptabelt och ett helt sjukt sätt att utnyttja människor. Men tyvärr är det nog van­ligare än vad man tror inom den här branschen, sa SAC Syndikalisternas gene­ralsekreterare Liv Marend i december, när det uppdagades att flera chefer på McDonalds sålt arbetsttillstånd för sammanlagt hundratusentals kronor.

Källa: Nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/vansterextremister-utnyttjade-illegala-invandrare

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5459164

Annonser
Explore posts in the same categories: FLYKTINGPOLITIK, Illegala flyktingar, Migrationsverket, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Sveriges radio, Vänsterextrema fackförbundet

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: