Svenska muslimer kräver räntefria lån

Den islamiska tron innehåller en hel del förhållningsregler som måste följas och en av dessa är att en muslim inte får betala ränta. Detta blir till ett problem då en muslim i princip inte kan äga sin egen bostad och nu uppmanas regeringen att göra något åt problemet, dvs det är i vanlig ordning Sverige som ska anpassas till muslimerna och inte de till vårt samhälle.

Det är nätverket “Svenska muslimer i samarbete” som har fört upp frågan om räntefria lån och kräver att regeringen antar en handlingsplan för att göra räntefria lån till en realitet och på det viset öppna upp bostadsmarknaden för troende muslimer.

– Det handlar inte bara om segregation utan om svenska muslimers rättigheter. Bostad är en mänsklig rättighet. Att utöva sin religion är en annan. Vi menar att det i Sverige finns en begränsning av dessa rättigheter. Men går att hitta bostadspolitiska lösningar säger Kitimbwa Sabuni, redaktör för rapporten (och ökänd diskrimineringsparanoiker, reds anm), som på punkt efter punkt går igenom hur muslimer diskrimineras i Sverige.

Islamiskt bankväsende, där kund och bank går in i partnerskap och tar en gemensam risk för att undvika ränta lyfts i rapporten fram som ett sätt att kringgå påbuden i sharia-lagarna. Finansinspektionen har gjort en utredning under 2008 gällande räntefria lån och kommit fram till att det generellt inte strider mot svensk banklagstiftning.

Swedbank är en av de stora bankerna som har visat ett intresse för att erbjuda räntefria lån men ännu inte hittat något bra system för att tillämpa det.

– Problemet är att det inte finns något globalt regelverk för hur verksamheten ska bedrivas. Vi känner därför inte att vi kan vara helt säkra på att de tjänster vi erbjuder är renläriga, säger Diviesh Vithlani, chef för omvärldsanalys på Swedbank.

Källa: Nedanstående artiklar

http://www.metro.se/nyheter/muslimer-kan-inte-aga-sitt-boende/EVHmcd!goM0JZVKHYhOw/

http://avpixlat.info/2013/03/05/svenska-muslimer-vill-inte-betala-ranta/

Fler och fler krav ställs från våra invånare med religionen islam som tydligen har många regler. Visst har vi religionsfrihet men hur skulle detta med räntefria lån gå till och man kan ju inte låta vissa människor få räntefria lån medan övriga som inte har islam som religion skall vara tvungna att betala ränta på sina lån,, är detta möjligt i ett demokratiskt land ?

Fler klagomål enligt nedanstående länk.

http://avpixlat.info/2013/03/04/muslimer-skickar-kravmarkt-rapport-till-fn/

http://www.svt.se/nyheter/sverige/svenska-muslimer-kranks?

Jag undrar vilket skydd svenskar skall få för rån, misshandel, våldtäkter, m.m. som i många fall begås av just dem som känner sig kränkta? Att svenska kvinnor blir kallade för horor och männen för andra glåpord m.m. detta är väl också kränkande.. Jag förstår inte varför man väljer ett icke muslimskt land att fly till om man nu vill leva precis som i hemlandet.

Men det kanske inte finns ett land med islam som religion där det är fred??? en liten tanke bara.

GÅ IN PÅ NEDANSTÅENDE LÄNKAR SOM ÄR INTRESSANTA.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/iranier-vill-slippa-boneutrop-fran-minaret-i-sverige/

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

I England existerar redan s.k. Shariabanker, läs nedanstående artikel.

SHARIA-BANKER
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1208204/An-overdraft-Thatll-200-Lloyds-TSB-15-youre-Muslim.html

Även annat som anpassats till muslimer.

SHARIA-FÖRSÄKRINGAR
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1045959/Sharia-car-insurance-For-time-Muslims-buy-policies-line-Islamic-law.html

SHARIA-SKOLOR I ENGLAND

http://www.dailymail.co.uk/news/article-437624/Muslim-pupils-need-showers.html

IMAMER I STATENS SKOLOR I ENGLAND

http://www.dailymail.co.uk/news/article-544349/Fury-plan-let-imams-teach-Koran-state-schools.html

Annonser
Explore posts in the same categories: Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, FN, INVANDRING OCH INTEGRATION, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Räntefria lån för muslimer, Religion, Ring P1 SR, SD inte för böneutrop från minaret, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI, Sveriges radio ring P1, SVT, Swebank

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “Svenska muslimer kräver räntefria lån”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: