Mångkulturalism som politisk ideologi – vilka blir konsekvenserna i samhället?

Det är inte utan att man kommer att tänka på ordspråket : Ger man dem lillfingret så tar de hela handen” när det gäller muslimska ledares agerande i Sverige. Man blir förvånad över det enögda synsätt som de pådrivande muslimska ledarna har. De tycks inte förstå att det finns grupper som ser på livet med andra ögon, och som nu blir illa berörda av deras framfart. Hänsyn mot andra verkar inte vara något som finns i de enögdas värld. Det enda som ryms i synfältet är den egna religionen och dess utövares väl och ve.

I Sverige har religionen varit en privatsak och inte en samhällsangelägenhet, under många, många år. Nu har det kommit en ny religion, islam, till vårt land. Det ställs åter krav från religiösa ledare på att samhället ska anpassa sig efter religionen. Landet – som trodde att den tiden var förbi då präster kunde ha maktanspråk, det landet vaknar nu sakta upp. Förvirrat famlar Sverige efter nya politiska redskap som kan användas när medeltida religiösa krav åter börjar ställas i landet.

Läs mer i nedanstående länk.

http://avpixlat.info/2013/03/09/mangkulturalism-som-politisk-ideologi-vilka-blir-konsekvenserna-i-samhallet/

Jag anser det är en skrämmande utveckling i sverige när en stor mängd människor med en annan religion kommer hit och försöker ändra på vår kultur och vill ha säskilda rättigheter, t.ex. låna pengar på bank utan ränta, som vad det senaste jag läste om olika krav från islamister.

Läs nedanstående länk som innehåller artikellänkar om olika krav från islamister, samt en länk som visar vad en smygfilmad iman predikar om Europa och Europas bidragssystem m.m. riktigt skrämmande ord.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/06/svenska-muslimer-vill-inte-betala-ranta/

Nedan en video som förklarar infiltrationen i Europa.

Gå in på nedanstående videolänk och lyssna på en f.d. iranier som berättar om muslimska brödraskapet och varnar Europa.

I nedanstående länk finns fakta på skattefria bidrag för våra nya innevånare samt
statistik och intervju med moderaternas radikale islamist som sitter i riksdagen i försvarsutskottet.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Gå även in på nedanstående länk och lyssna på en man som flytt från Iran och som vill slippa höra böneutrop från minaret i Sthlm där han bor och bli väckt kl 4 på morgonen och höra detta 5 ggr om dagen. Samt en kvinna som flytt från Iran och berättar vad som hände när hon vägrade ha slöja på sig..riktigt otäck berättelse.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/iranier-vill-slippa-boneutrop-fran-minaret-i-sverige/

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, Annorlunda kvinnosyn, Antisemitism, FLYKTINGPOLITIK, FRA-LAGEN OCH SÄKERHETEN I SVERIGE, INVANDRING OCH INTEGRATION, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Religion, Ring P1 SR, SÄKERHETEN I SVERIGE, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE, SVERIGEDEMOKRATERNA

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: