Miljöpartiet hotar bryta regerings­samarbete

Miljöpartiet hotade sent på onsdagskvällen att avbryta samarbetet med regeringen om partiet inte får igenom långtgående invandringspolitiska krav. Bland annat vill Miljöpartiet att polisen slutar upp med att jaga illegala invandrare och att regeringen går med på än mer generösa asylvillkor än idag.

Det blå-gröna regeringssamarbetet inleddes 3 mars 2011 då Miljöpartiet gick med på att stödja regeringen i utbyte mot att partiet fick igenom långtgående krav inom sin viktigaste profilfråga. Regeringen Reinfeldt valde att samarbeta med Miljöpartiet i uttalat syfte för att förhindra att Sverigedemokraterna fick inflytande över migrationspolitiken och för att straffa dem som röstade partiet med en ännu mer liberal invandringspolitik.

– Är det så att regeringen inte är beredd att genomföra den förändring som vi varit överens om att göra, så finns det inget samarbete längre. Eftersom det är vad regeringen kommunicerat i dag – ja, då finns det inget samarbete längre, säger Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin till Dagens Nyheter.

Regeringen är pressad av ett växande antal lokalpolitiker som är starkt kritiska till regeringens generösa invandringspolitik. Många kommuner går ekonomiskt på knäna och på flera håll aviseras tuffa sparpaket inom vård, skola och omsorg för att ha råd med de tusentals invandrare som just nu söker sig till Sverige varje vecka.

Miljöpartiet uppges dock rösta för de redan liggande förslagen i riksdagen som ska erbjuda illegala invandrare fri skolundervisning och sjukvård.

Källa: nedanstående artikel

http://www.friatider.se/miljopartiet-hotar-bryta-regeringssamarbete

Jag undrar vilken fantasivärld Miljöpartiet och övriga vänsterpartister lever i, verkar som de inte förstår att denna ansvarslösa invandring kostar massor med miljarder och som skattebetalarna får vara med om att betala.

Dessa invandrare som kommer hit som asylsökande, har nog trott att de kommer till ett jätterikt land där fälfärden är på topp,, men den sjunker ju hela tiden p.g.a. ansvarslös asyl och migrationspolitik. Jag menar att man kan inte ta in hur många som hellst i en livbåt, då sjunker den och det är lika med sverige.

Gå in och läs i nedanstående länk, där det finns fakta på skattefria bidrag för invandrare samt andra uppgifter på kostnader i samband med denna ansvarslösa flyktingpolitik som förs.
Intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet i riksdagen,samt intressanta artiklar och videos.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

MP hade på onsdagskvällen ett krismöte där man fattade beslutet att hota säga upp samarbetet, detta efter att migrationsminister Tobias Billström (M) uppgett att regeringen inte är beredda på att gå med på MP:s krav avseende “särskilt ömmande omständigheter”.

Om inte statsminister Fredrik Reinfeldt (M) under torsdagen kommer med att annorlunda besked än Billström har MP för avsikt att avbryta det migrationspolitiska samarbetet.
Källa nedanstående artikellänk där ni kan läsa mera.

http://avpixlat.info/2013/03/14/mp-hotar-bryta-migrationsoverenskommelsen/

Gå in på nedanstående länk och läs vad en predikande iman säger om bidragssystemen i Europa och detta sade han när han blev smygfilmad…mycket skrämmande ord.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

I Nedanstående länk kan ni läsa vad en modig muslimsk kvinna säger som konverterat till kristendom och som håller föredrag om islam som hon lämnat.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/10/muslimer-i-vast-har-ingen-respekt-for-ert-system/

Herman Lindqvist är emot nya sverige och den olitik som förs nu, läs nedanstående.

Även Herman Lindqvist är emot denna politik som förs nu, läs i nedanstående inlägg.

http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2012/12/herman-lindqvist-totalsagar-nya-sverige.html

JAG UNDRAR VAD MILJÖPARTIET HÅLLER PÅ MED DÅ MAN LÄSER DERAS MOTION ENLIGT NEDAN? ÄR DET DETTTA SOM
MP ANSER ÄR VIKTIGT FÖR SVERIGES VÄL? ATT TA BORT GAMLA HISTORISKA STATYER FRÅN PLATSER DÄR DE STÅTT I MASSOR MED ÅR?

TRODDE DET VAR ETT SKÄMT NÄR JAG LÄSTE DENNA MOTION, SE NEDAN I LÄNKEN.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/10/14/miljopartiets-motion-skamt-eller-historiefornekelse/

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, FLYKTINGPOLITIK, HERMAN LINDQVISTS ÅSIKTER OM NYA SVERIGE, Illegala flyktingar, INVANDRING OCH INTEGRATION, Jan Guilou utalar sig om SD, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Miljöpartiet, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Miljöpartiet hotar bryta regerings­samarbete”

  1. oldman94 Says:

    Så glad jag blir……MP lever inte i kontakt med verkligheten och då passar det bra att dom inte deltar i samarbete med något realistiskt parti…iofs är sådana partier ganska sällsynta men iaf……tycker om dom små flaggorna på AK47—–har föreslagit samma lika på MP-verksamma så man kan ta deras argument och idéer med en nypa salt……


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: