Flyktingpolitiken hett ämne på M-konferens

Sossarnas förslag, höj skatterna!

KARLSTAD. Här möts migrationsminister Tobias Billström och hans kritiker Bo Frank.

Kommunalrådet i Växjö vill ha ett mer tillåtande debattklimat om flyktingpolitiken.

– Så fort en person har en liten uppfattning om flyktingfrågan som kanske avviker från gängse, då är några blixtsnabbt fram och säger ”rasist, rasist, rasist”, säger Bo Frank.

Migrationsfrågan är en av de hetaste frågorna på Moderaternas rikskonferens Sverigemötet, som inleds i Karlstad i dag. Det var flera hundra moderater som samlades när migrationsminister Tobias Billström och kommunalrådet Bo Frank från Växjö deltog i ett seminarium med rubriken ”Migrationspolitik 2012-2014 – vad görs och vad behöver göras?”.

”Tillåtande klimat”

Bo Frank har tidigare kritiserat sin partiledning och regeringen för flyktingpolitiken. I dag var han inte lika kritisk, men efterlyste ett mer tillåtande debattklimat i flyktingdebatten.

– Det som retar svenska folket maximalt, det är att så fort en person har en liten uppfattning om flyktingfrågan som kanske avviker från gängse, då är några blixtsnabbt fram och säger ”rasist, rasist, rasist”. Vi måste ha ett mer tillåtande klimat. Vanliga människor som ställer kloka frågor, kalla inte dem rasister, utan ta en diskussion om vad som är rimligt, sade han och fick applåder.

”Rannsaka oss själva”

Tobias Billström svarade på publikens frågor och förklarade regeringens hållning i flyktingpolitiken. När han fick frågan om hur man ska hindra väljare från att välja SD i stället för Moderaterna för att de tycker M är ”för slappa” i flyktingpolitiken svarade Billström att man inte ska ta efter Sverigedemokraterna.

– Vi måste rannsaka oss själva. Men vi är ett parti som står fast i vår egen vision. Där sneglar vi väldigt lite på andra, sade migrationsministern.

KÄLLA: nedanstående artikel i Expressen.

http://www.expressen.se/nyheter/flyktingpolitiken-hett-amne-pa-m-konferens/

VARFÖR SAMARBETAR INTE MODERATERNA MED SD DÅ DE NU HAR SAMMA ÅSIKTER SOM SD HAFT FÖR LÄNGE SEDAN ANGÅENDE FLYKTINGPOLITIKEN OCH SKÄRPNING ANGÅENDE STRAFFEN FÖR BROTTSLIGHET I SVERIGE?

LÄS NEDANSTÅENDE

https://sverigedemokraterna.se/2013/02/01/moderaterna-stramar-at-invandringspolitiken-efter-valjarflykt-till-sd/

I nedanstående länk finns fakta på skattefria bidrag för invandrare, samt skattefritt ÄFS (Äldreförsörjningsstöd) för invandrare som också är skattefritt och räknas inte som inkomst, medan många pensionärer inte kommer upp i lägsta belopp före skatt vad dessa ÄFS bidragstagare får skattefritt. Finns mycket fakta och flera videos och bra artiklar att läsa i nedanstående länk.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Är jättetrött på detta ord rasist och främlingsfientlig, så fort någon har synpunkter på denna ansvarslösa flyktingpolitik och även på en annan religion, man får inte ha synpunkter på sådant tydligen i sverige som skall ha demokrati och yttrandefrihet fortfarande i alla fall.

Men vad kallar man dessa åsikter som en predikande iman har? Gå in och läs om hans åsikter om Europa och bidragssystemen i Europa m.m.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Även invandrare reagerar över denna flyktingpolitik och är därför för SD som värnar mer om sverige och svenska traditioner, kultur och värnar om sveriges ekonomi och demokrati samt yttrandefrihet.

Gå in på nedanstående länk och lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 SR och berättar vad han anser om SD.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

I inlägget nedan finns uppgift på kostnaden för invandringen, men säkerligen överstiger det detta belopp om man räknar med kriminaltiteten, skadegörelse, skolbränder, våldtäkter, misshandel, rån, m.m. som ökat i takt med den ökande invandringen.
Och det är ju fritt fram för kriminella ligor att åka in och ut ur sverige på stöldturnéer vilket är upprörande.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/11/ekonomidocent-invandringen-kostar-110-miljarder-per-ar/

I nedanstående länk berättar en kvinna som konverterat till kristendom om sin förra religion.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/10/muslimer-i-vast-har-ingen-respekt-for-ert-system/

Annonser
Explore posts in the same categories: "svensk ekonomis nestor" Assar Lindbeck ang. invandringen., Anhöriginvandring, ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, Ev. Tvång på kommuner att ta emot ensamkommande, FÖRSÄMRINGAR INOM VÅRDEN, FLYKTINGPOLITIK, Gert Wilders om Islam, Illegala flyktingar, INVANDRING OCH INTEGRATION, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, Kollaps att vänta i sverige enligt framstående ekonom, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, KOSTNADER FÖR VÅLDET I SAMHÄLLET, KRIMINALITETEN I SVERIGE ÖKAR, Migrationsminister Tobias Billström M, Migrationsverket, Moderaterna, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Reinfeldt, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: