DN: Ge illegala invandrare rösträtt, skämt eller?

En svensk håller truten

Alla som olagligt tar sig till Sverige bör få rätt att rösta i svenska val. Det resonemanget sprids idag på kulturradikala Dagens Nyheters ledarsida.

Dagens Nyheter öppnar för att alla som lyckas ta sig till Sverige – även de som fått avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd och därmed enligt lag omedelbart ska lämna landet – ska få rösträtt.

”Det kanske inte är medborgarskapet – vilket bortskänkes som en gåva av nationen – som ger rätten till demokratiskt deltagande. Kanske är det i stället den legala relation som ofrånkomligen upprättas mellan en människa och det politiska system som hon för närvarande är underställd”, skriver Bonniertidningen i en osignerad ledare.

Dagens Nyheter har gjort sig känd för att inta en extremt vänsterliberal hållning i invandringsfrågan. Tidningen var på 60- och 70-talet den medieplattform som hade det mest avgörande inflytandet på att omvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle.

KÄLLA: nedanstående artikellänkar.

http://www.friatider.se/dn-ge-illegala-invandrare-rostratt

http://www.dn.se/ledare/huvudledare/vem-far-rosta-i-skuggsamhallet

Gå in och läs nedanstående inlägg i min blogg som visar fakta på kostnader för invandringen, fakta på skattefria bidrag för invandrare, intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet m.m. intressanta artikellänkar och videos.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Om man nu inte skall ha krav på att de som röstar är svenska medborgare, så är det väl lika bra att slopa alla krav i samhället,, men kraven är väl bara på oss skattebetalande svenskar att betala mer skatt så staten kan ge ännu flera skattefria bidrag till dem som inte betalar skatt.

Gå in på nedanstående länk och läs vad en predikande iman sagt när han smygfilmades, hans ord är skrämmande.Han talar bl.a.a om bidragssystemen i Europa.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Läs om en modig kvinna som konverterat till kristendom och föreläser om islam trots att hon är hotad..men hon vill berätta sanningen om islam.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/10/muslimer-i-vast-har-ingen-respekt-for-ert-system/

Annonser
Explore posts in the same categories: POLITIK

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: