Janne Josefsson: ”Vi journalister är nutidens överstepräster”

Sossarnas förslag, höj skatterna!fartygetEn svensk håller truten

Svenska journalister har ”en jävla makt”, men ignorerar de bekymmer och åsikter som vanligt folk har – bland annat i invandringsfrågan. Det konstaterade journalisten Janne Josefsson på seminariet ”Gräv 2013″ .

En ljudinspelning har nu släppts från det uppmärksammade seminariet, som urartade i att en grupp feminister stormade scenen och skanderade: ”gubbslem, gubbslem, gubbslem”.

Uppdrag Gransknings Janne Josefsson gick under debatten till hårt angrepp mot radikalfeministen och Bonnierprofilen Maria Sveland, som han menade har fått ”åka genom media utan att få en enda motfråga” om sin nya bok om ”kvinnohatet”.

Josefsson påpekade att det inte är Svelands eget fel att hon ”inte får en jävla motfråga”, utan att problemet är det svenska medieklimatet och svenska journalister.

– Man föraktar folk och man föraktar demokratin – och vad är det för jävla medieklimat där man kan åka på bananskal och räkmacka utan att få en enda motfråga av journalistkåren som befinner sig här? Jag fattar inte vad vi är med om alltså, utbrast en märkbart upprörd Josefsson inför sina journalistkollegor.

– Vi ser oss som demokratins banerförare. folket ser oss tvärtemot, tillade han.

Janne Josefsson uttryckte dessutom oro över att de svenska journalisternas verklighetsfrånvändhet kommer att slå tillbaka mot dem.

– Det förs en diskussion på gator och torg och på arbetsplatser och en, den fina diskussionen, och ju mer det gapet vidgar sig desto större kommer kraschen bli.

Till och med invandrarna själva ha insett att den linje som journalisterna förespråkar inte är hållbar, menade han.

– Vid köksborden säger invandrare och flyktingar själva: Varför tar ni emot flyktingar och invandrare när vi sitter här, har inga jobb, går på bidrag, har inget liv?

Josefsson avslutade med att konstatera att journalisterna ”har en jävla makt, men vi utesluter vanligt folks tyckande”. Men då fick han mothugg av en annan av deltagarna på seminariet – Robert Aschberg.

– Nej! Det gör vi inte alls! inflikade Aschberg snabbt.

Strax därefter stormade ett par radikalfeminister scenen och började skrika ”gubbslem” åt Janne Josefsson. Den biten är dock bortklippt från ljudinspelningen.

En annan person som anklagat Josefsson för att vara ”gubbslem” efter seminariet är statliga Filminstitutets VD Anna Serner.Läs i nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/svenska-filminstitutets-vd-janne-josefsson-ar-ett-gubbslem

Källa: nedanstående artikellänk.

http://www.friatider.se/janne-josefsson-vi-journalister-ar-nutidens-overstepraster

GÅ IN PÅ NEDANSTÅENDE LÄNK OCH LÄS FAKTA PÅ SKATTEFRIA BIDRAG FÖR INVANDRARE, SAMT ANDRA UPPGIFTER PÅ KOSTNADER I SAMBAND MED DENNA ANSVARSLÖSA FLYKTINGPOLITIK SOM FÖRS. FLERA VIDEOS OCH ARTIKLAR FINNS I LÄNKEN.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

ÄVEN INVANDRARE ANSER ATT DENNA FLYKTINGPOLITIK SOM FÖRS ÄR LÅNGT IFRÅN BRA OCH DÄRFÖR RÖSTAR MÅNGA PÅ SD.
LÄS NEDAN OCH LYSSNA PÅ EN VIDEOUPPTAGNING FRÅN RING P1 SR DÄR EN INVANDRARE RINGER OCH BERÄTTAR VAD HAN ANSER.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

NEDAN KAN NI LÄSA OM VAD EN PREDIKANDE IMAN SOM ÄR SMYGFILMAD TYCKER OM EUROPAS BIDRAGSSYSTEM BLAND ANNAT OCH SOM ÄR SKRÄMMANDE.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

ÄVEN NEDANSTÅENDE INLÄGG ÄR INTRESSANT, EN RIKTIGT MODIG KVINNA SOM KONVERTERAT TILL KRISTENDOM OCH FÖRELÄSER OM ISLAM OCH VARNAR.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/10/muslimer-i-vast-har-ingen-respekt-for-ert-system/

JAG UNDRAR HUR LÄNGE SKATTEBETALANDE SVENSKAR SKALL FINNA SIG I ATT BETALA SKATT FÖR FÖRSÖRJNING AV ALLA SOM KOMMER HIT OCH INTE BIDRAGER MED EN SKATTEKRONA TILL DEN VÄLFÄRD DE FÅR TA DEL AV OCH SOM NU HELA TIDEN MINSKAR I TAKT MED ÖKAD INVANDRING, DÅ PENGAR SAKNAS TILL BRA VÅRD MED MERA I SVERIGE. MAN DRAR NED PÅ DET MESTA I SVERIGE, UTOM ATT TA EMOT MÄNGDER MED NYA INNEVÅNARE SOM MÅSTE LEVA PÅ BIDRAG I MÅNGA FALL RESTEN AV SITT LIV DÅ DET SAKNAS ARBETEN FÖR DESSA.

NEDAN VISAS EN SUMMA FÖR VAD INVANDRINGEN KOSTAR MEN DENNA SUMMA ÄR SÄKERLIGEN FÖR LÅGT TILLTAGEN, DÅ MAN MÅSTE BETÄNKA ATT DEN ÖKANDE BROTTSLIGHETEN KOSTAR MASSOR MED PENGAR FÖR BROTTSOFFER, FÄNGELSE, ADVOKATKOSTNADER, SKADEGÖRELSE, BRÄNDER LISTAN ÄR LÅNG.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/11/ekonomidocent-invandringen-kostar-110-miljarder-per-ar/

LYSSNA PÅ JIMMY ÅKESSON SOM TALAR OM ILLEGALA FLYKTINGAR MED MERA I NEDANSTÅENDE VIDEO.

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, Fattiga barn i sverige? Uppdrag granskning i SVT, FLYKTINGPOLITIK, Illegala flyktingar, INVANDRING OCH INTEGRATION, Jan Guilou utalar sig om SD, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SÄRRÄTTIGHETER OCH BIDRAG FÖR INVANDRARE, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI, Sveriges radio ring P1, SVT

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 kommentarer på “Janne Josefsson: ”Vi journalister är nutidens överstepräster””


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: