Reinfeldts beslut: Miljonstöd till invandrarstadsdelar

fartyget

Regeringen Reinfeldt har beslutat att prioritera invandrartäta stadsdelar framför svenskare dito och därmed inrättat ett särskilt stöd för invandrarstadsdelar, rapporterar Riksdag & Departement.

Stödet är på 100 miljoner kronor per år och kommer att delas mellan 15 utsedda stadsdelar. Kriterierna för att få del av de svenska skattepengarna är att ha hög andelen asylinvandrare, hög andel bidragstagare och dåliga skolor.

De stadsdelar som har valts ut har alla en befolkningsmängd på minst 4 000 personer, en förvärvsfrekvens som understiger 52 procent, ett långvarigt försörjningsstöd som överstiger 4,8 procent och en behörighet till gymnasiet som är lägre än 70 procent.

Fria Tider har tidigare rapporterat om regeringens förslag att inrätta skattefria invandrarzoner, så kallade nystartszoner, för att försöka komma till rätta med de strukturella problem som mångkulturella stadsdelar utsätts för.

Källa: nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/reinfeldts-beslut-miljonstod-till-invandrarstadsdelar

Jag undrar när fattiga pensionärer skall få något skattefritt stöd. Många pensionärer har inte i bruttopension vad t.ex. ÄFS (äldreförsörjningsstöd) för invandrare betalas ut skattefritt i lägsta belopp och kan bli mycket högre beroende på hyrans storlek, bidraget räknas inte heller som inkomst så då får ÄFS bidragstagare förmåner som ingen annan pensionär har.

Om detta kan ni läsa fakta om i nedanstående länk.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Nedan kan ni läsa om hur en smygfilmad iman predikat om bl.a. Europas bidragssystem..

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Inte konstigt att SD ökar hela tiden och att folket tycker att SD:s politik är mer realistisk än verklighetsfrånvarande nuvarande partier i riksdagen. Hur har man tänkt att man löser problem med arbetslöshet och neddragningar inom sjuk och åldringsvård för det saknas pengar och sedan ta in tusentals med asylsökanden som måste leva på bidrag och inte kunna få ett arbete, då de som redan är här inte kan få ett arbete.

Man har tänkt att vi skattebetalare skall försörja alla som kommer hit och får skattefria bidrag.

Även invandrare börjar tycka att det är konstigt att sverige tar in ännu fler flyktingar då det inte finns arbete till dem som är här, så det är många invandrare som röstar på SD.

Lyssna på en invandrare som ringer ring P1 SR och berättar vad han tycker om SD.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

I Norge vågar media skriva att ökad välfärd inte går i hop med ökad invandring.

Läs nedanstående artikel.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/16/norge-ingen-framtida-valfard-med-fortsatt-invandring/

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, FÖRSÄMRINGAR INOM VÅRDEN, FLYKTINGPOLITIK, JAN GUILOU UTTALAR SIG OM SD, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Moderaterna, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Reinfeldt, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI, Sveriges radio, Sveriges radio ring P1

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: