V-förslag: Gör Malmö till fristad för illegala invandrare

Jag är inte sjuk jag är bara svensk

Vänsterpartiet tycker att Malmö ska bli en samlingsplats för illegala invandrare och föreslår därför att kommuninvånarna ska gå ihop och gömma illegala invandrare.

– Det går att påverka på det kommunala planet, det har vi visat. Men nu är det dags att ta ytterligare steg. Jag vill uppmana alla människor och alla aktörer i Malmö att ställa upp för solidariteten och bidra till att göra Malmö till Sveriges första fristad för papperslösa, säger Daniel Sestrajcic, ordförande för Vänsterpartiet Malmö, i ett pressmeddelande.

http://news.cision.com/se/vansterpartiet-malmo/r/vansterpartiet-malmo–gor-malmo-till-en-fristad-for-papperslosa-,c9390990

Runt hälften av Malmö kommuns invånare är inte etniska svenskar.

Källa: nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/v-forslag-gor-malmo-till-fristad-for-illegala-invandrare

Nedan kan ni läsa om skattefria bidrag för invandrare, samt lyssna på intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet, videos med hycklande politiker som säger något annat om invandringen när de tror att de inte är filmade, intressanta artiklar m.m. flera videos i nedanstående länk.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

I England har man blivit betydligt hårdare i regler för invandringen, men de har ju också enormt många invandrare i landet, lyssna på videoreportaget från CNN London där islamister säger rakt ut att de tänker ta över england, se nedanstående länk.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/25/storbritannien-planerar-varldens-hardaste-invandringslagar/

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, FRA-LAGEN OCH SÄKERHETEN I SVERIGE, ILLEGALA FLYKTINGAR GÖMS, INVANDRING OCH INTEGRATION, Kollaps att vänta i sverige enligt framstående ekonom, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, KRIMINALITETEN I SVERIGE ÖKAR, Malmö, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, SVERIGES EKONOMI, Vänsterpartiet

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “V-förslag: Gör Malmö till fristad för illegala invandrare”

  1. Derrick Says:

    Sweden is a frickin loony house, and the politicians know exactly what they are doing- it isnt ”incompetence, it’s pure and simple an evil agenda, pushing aside of the Swedish people from their own homeland. Stop them before it’s too late!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: