Polisen rekryterade bland islamister vid “Muslimska familjedagarna”

Jag är inte sjuk jag är bara svensk

Från långfredag till påskdagen har islamisterna hållit den årliga konferensen i Stockholm, kallad “Muslimska familjedagarna“ med över 3500 deltagare. Könssegregerad publik är standard. Kvinnor i slöjor på ena sidan, männen på andra sidan. Där lyssnar man på en mängd tal av inbjudna – mycket mycket tveksamma – gäster. Inför tidigare konferenser har SvD-journalisten Per Gudmundson påvisat exempelvis homohatiska-antisemitiska-terrorsympatiserande åsikter hos de utlandsgästerna. Och årets inbjudna var inget undantag.

Yasir Qadhi

Det finns en mängd tal där han pratar om acceptansen av homosexualitet. Så var det inte förr i västvärlden, enligt honom. Underförstått, det är beklagligt ungefär.

I USA kan man läsa om vad islamister anser om homosexuella att de skall halshuggas, läs nedan.

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2013/03/ny-muslim-calls-for-beheading-of-gayson-ny1-tv-show-.html

Polisen var också på plats. Inte för att övervaka eventuella hatbrott och hets mot folkgrupp (judar, kristna, homosexuella), för Polisen har inte förstått eller insett vilka islamistiska figurer som rör sig på konferensen och vad dessa har för åsikter och mål, utan för att ironiskt nog informera om just hatbrott mot muslimer, hur man anmäler samt informera om polisyrket och rekrytera nya polisaspiranter.

För femte året i rad finns Polisen på plats på den muslimska mässan som hålls i Stockholm under påskdagarna, för att informera om hatbrott och om polisyrket. Från Polisen finns medarbetare från Rikspolisstyrelsen, Polismyndigheterna i Västmanland och Skåne och hatbrottsgruppen i Stockholm på plats med en monter. Där svarar man på frågor om polisyrket och hur man blir polis, och informerar om hatbrott.

– Vi brukar få jättebra respons. Besökarna tycker att det är bra att vi medverkar. Ett viktigt syfte är att visa att Polisen i Sverige är till för alla i samhället. Många muslimer kommer från krigsdrabbade länder där polisen går regimens ärenden, säger Göran Stanton.

Den förre ordföranden för Islamiska förbundet i Stockholm heter Abdirizak Waberi, islamistisk riksdagsman för Moderaterna i försvarsutskottet.

Intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet se nedan.

Nedan några artiklar som handlar om moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet som tidigare var rektor för muslimska friskolan i Göteborg Römosseskolan där det föremott allvarliga kränkningar.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.689768-allvarliga-krankningar-pa-romosseskolan

http://www.friatider.se/moderat-topp-politiker-i-terrorist-harva

http://www.expressen.se/gt/personalen-slar-barnen/.

Vid en konferens i december 2010 veckorna innan Waberis avgång hade man bjudit in Salah Sultan, ”en känd islamisk lärd från Egypten”. som det stod i inbjudan. Sultan är snarare ökänd och har i tv-sända intervjuer i mellanöstern pratat om att judar i samband med den judiska påsken dödar kristna och använder blodet i det osyrade brödet.

I ett annat program sa han att judar genom en internationell konspiration försöker kontrollera världen. Han citerade också ett stycke ur en ”hadith”, en berättelse om vad profeten Muhammed sagt och gjort. Texten beskriver hur muslimer på den yttersta dagen ska döda judarna. Vid konferensen framträdde även en annan radikal imam som predikat att djurriket och biologin visar att det är naturligt att stena otrogna kvinnor.

Abdirizak Waberi pressades av DN i efterhand och denne svarade att förbundet inte hade en aning om Sultans uttalanden i TV. “Vi kan inte veta vad föreläsarna säger i tusentals sammanhang. Vi är en liten organisation och har inte kapacitet att kolla det”, svarade Waberi. Han tycks ha missat något som heter Google.

Den mannen sitter alltså idag för Moderaterna i förvarsutskottet. Samme man som driver muslimska Römosseskolan i Angered och som i en RFSU-interju sagt att mannen kan ha fyra fruar, med mera.

Källa: nedanståendde artikel.

http://avpixlat.info/2013/04/01/polisen-rekryterade-bland-islamister-vid-muslimska-familjedagarna/#more-51994

Jag undrar om det skulle vara lika lätt att infiltrera sig i muslimska länder inom polisyrket, politiker, rättsväsendet, domstolar, m.m. för de som kommer som invandrare till dessa länder?

I USA, finns många muslimska män i vita huset i Obamas administration.

Gå in på nedanstående länk.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/19/muslimska-brodraskapet-infiltrerar-obama-administration/

Jag undrar om man pratade som denna smygfilmade iman pratade om euoropas bidragssystem bland annat, faktiskt skrämmande åsikter.
Läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

I nedanstående länk kan ni läsa om vad en f.d. muslimsk kvinna som konverterat till kristendom säger om islamister.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/10/muslimer-i-vast-har-ingen-respekt-for-ert-system/

Nedan kan ni lyssna på en man från Iran som nu bor i Stockholm och som ringer till ring P1 SR och ber att få slippa bli väckt kl 4 på morgonen av böneutrop från en minaret och lyssna 5 ggr om dagen på detta.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/iranier-vill-slippa-boneutrop-fran-minaret-i-sverige/

Jag anser att alla politiker och poliser samt egentligen alla borde sätta sig in mera i religionen islam för att förstå hur dessa radikala islamister tänker.

Nedan några verser ur koranen.

Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)

Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)

O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)

Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)

Upplever ni uppror från kvinnornas sida2, ska ni först tala till dem, sedan (får ni använda negativa uppmuntringar som att) överge dem i sängen, sedan får ni (som sista alternativ) slå dem.
(Surah 4:34; fördjupning)

TROENDE! Gå inte till bön1 om ni befinner er i omtöcknat tillstånd, utan vänta till dess ni vet vad ni säger. Gör det inte heller i ett tillstånd av stor rituell orenhet, utan skölj först hela kroppen; undantagna är de som befinner sig på resa. Om någon av er är sjuk eller befinner sig på resa eller just har förrättat sina behov eller haft beröring med kvinnor och inte finner vatten, skall han ta ren jord och stryka över ansikte och händer. Gud utplånar och förlåter mycken synd.
(Surah 4:43; fördjupning)

Profet! Säg till dina hustrur och dina döttrar – och till alla troende kvinnor – att de utanför hemmet noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt blir de lättare igenkända som anständiga kvinnor och undgår att bli ofredade. Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 33:59; fördjupning)

När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 9:5; fördjupning)

Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.
(Surah 9:29; fördjupning)

Det finns också ett ord i koranen.

Taqiyya

En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.

Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats sök på
“Three Things About Islam” på Youtube.

Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.

Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

Referenser:
1. Bernström, K. Mohammed, ”Koranens budskap”, Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, ”Koranen, Det Sista Testamentet”, Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, ”Den Heliga Qur’anen”, Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, ”Inside Islam”, s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, ”Reportage: Självmordsbombare”, Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, ”Unveiling Islam”, s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, ”Jihad Watch”, 12/3 2005
8. Morey, Robert, ”Islams invasion”, s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, ”Islam Review”, 9/4 2005

Annonser
Explore posts in the same categories: Annorlunda kvinnosyn, INVANDRING OCH INTEGRATION, Kollaps att vänta i sverige enligt framstående ekonom, Muslimska brödraskapet, OBAMA USA, Okatigoserat, Polisen i sverige, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Religion, Ring P1 SR, Sveriges radio ring P1

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: