Ahmed hotade SD-politiker: “Jag ska ta dina svennepengar, jag ska ta dina svenska döttrar”

fartygetJag är inte sjuk jag är bara svensk

I december släppte BRÅ sin rapport om hotbilden mot riks-regional- och kommunpolitikerna. Högst andel utsatta har Sverigedemokraterna, där nästan hälften uppger att de någon gång under 2011 utsatts för hot, våld eller trakasserier.

Jag anser att det är skrämmande läsning i nedanstående artikel som ni kan läsa under artikellänken,, man undrar vad sverige är på väg.
Jag tycker sverige börjar likna ett land där det är staten som bestämmer vad man får tycka och inte ett demokratiskt land där yttrandefrihet råder.

http://avpixlat.info/2013/04/02/ahmed-hotade-sd-politiker-jag-ska-ta-dina-svennepengar-jag-ska-ta-dina-svenska-dottrar/#more-52788

Jag undrar vad som inte är rasistiskt eller främlingsfientligt i sverige? Betala skatt för att sverige skall ha råd med skattefria försörjningsstöd till dem som inte betalar en krona i skatt, det är däremot väldigt bra enligt dem som bestämmer i sverige..

Men jag tror faktiskt att de flesta skattebetalande svenskar börjar bli trött på denna politik och på PK-media, som mörklägger allt som är negativt med denna flyktingpolitik och anhöriginvandrarpolitik, samt att man mörklägger att brottsligheten ökar i sverige och rån, misshandel, våldtäkter har blivit så vanligt att man knappt reagerar när man ser en sådan rubrik i en tidning…Men signalement på gärningsmännen döljs mycket noga i alla fall om det rör sig om en man med utländskt utseende.

Att våldtäkter begås av män med utländsk bakgrund finns det ju bevis för..Gå in på nedanstående inlägg och läs Brås egen statistik angående våldtäkter, samt Janne Josefssons program som tog upp detta med våldtäkter i taxi och även i färdtjänst. Riktigt skrämmande, kvinnor känner sig inte ens säkra när de tar taxi hem och inte ens i färdtjänsten,, då män som förut varit dömda för våldtäkter kan få tillstånd att köra taxi.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/02/taxichauffor-atalas-for-valdtakt-inte-forsta-taxichauffor-som-valdtagit-kvinnor/

Men det är inte alla invandrare som beter sig illa utan det finns faktiskt de som ogillar den nuvarande flyktingpolitiken för att de ser att de som kommer hit nu har inga krav på sig utan lever på skattefria bidrag och inte försöker lära sig svenska och skaffa ett eget arbete. Lyssna nedan på en invandrare som ringer till ring P1 och berättar vad han tycker.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

I nedanstående länk kan ni läsa om vad en kvinna som konverterat till kristendom från islam och reser omkring och föreläser om islam och menar att islamister har ingen respekt för vårt system. Samtidigt är hon arg på dem som inte vågar berätta om förtryck, hedersvåld m.m. inom hennes tidigare religion m.m.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/10/muslimer-i-vast-har-ingen-respekt-for-ert-system/

Jag förstår att det är så många som vill komma just till sverige då vi har bland de mest generösa bidragssystemen i Europa och bidragen är dessutom skattefria, om detta kan ni läsa fakta om i nedanstående länk, samt mycket annat intressant läsning och videos.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Nedan kan ni läsa om vad en smygfilmad iman har för åsikter om europas skattesystem, skrämmande läsning.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, Annorlunda kvinnosyn, ÄFS för invandrare orättvist, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, FLYKTINGPOLITIK, HEDERSRELATERAT VÅLD, HOT MOT POLITIKER, Illegala flyktingar, INVANDRING OCH INTEGRATION, Jan Guilou utalar sig om SD, Kollaps att vänta i sverige enligt framstående ekonom, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, KRIMINALITET OCH VÅLD I SAMHÄLLET, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Religion, Ring P1 SR, SVARTTAXI, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI, Taxi, VÅLDTÄKTER, VÅLDTÄKTER I SVARTTAXI M.M.

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: