Nu blir det även dator, internet och tusentals kronor per månad till godtyckliga nöjen för Malmös invandrare

fartygetSossarnas förslag, höj skatterna!Jag är inte sjuk jag är bara svensk

Nu är det inte längre bara de ensamkommande asylbedragarna på de svindyra slotten runt om i landet som mangrant ska utrustas med iPhone, Playstation och personliga butlers (normalt förekommande personalstyrka ute på asylslotten är en anställd per “barn”, för de som inte visste det). Den politiska majoriteten i Malmö sade nämligen förra veckan ja till ett beslut om att dator, internetanslutning och löpande “fritidsbidrag” (= pengar till godtyckliga nöjen) ska ges till “alla familjer som har levt på socialbidrag i mer än tio månader”.

De ökade kostnaderna beräknas till cirka 30 miljoner kronor under det första året, och enbart de pengar som ska delas ut till personliga nöjen väntas i sig innebära en merutgift på cirka 10 miljoner kronor årligen. En normalstor somalisk familj med tio barn kommer få flera tusen kronor extra per månad kontant att spendera enbart på godtyckliga nöjen (d.v.s. utöver datorerna och internetanslutningen), och inga kvitton kommer heller krävas för att få ut pengarna.

Utöver det uppenbart absurda med hela situationen påpekar Sverigedemokraten Nina Kain att det är stor risk för fusk med detta “fritidsbidrag” när dessutom inga kvitton behöver uppvisas. Hon försökte även förgäves uppmärksamma Malmös politiska majoritet på det till synes orättvisa i att “barn till föräldrar med lite pengar att röra sig med [d.v.s. de som arbetar istället för att gå på bidrag, red.anm.] kan tvingas avstå från fritidsaktiviteter som bidragsberoende kan ägna sig åt”.

Enligt offentligt tillgänglig statistik tar det i genomsnitt 7 år för en invandrare (alla kategorier) att få något arbete i Sverige, varav de utomeuropeiska invandrarna dessutom drar ner medelvärdet så pass mycket att det inte ens efter 20 år matchar landets egna befolkning (exempelvis har enbart 25% av alla somalier arbete efter 10 år i Sverige enligt Statistiska Centralbyrån). Detta betyder att i genomsnitt kommer 50% av alla utomeuropeiska invandrare i hela Malmö få avnjuta denna skattefinansierade “lilla förmån” i någonstans mellan 10-20 år från och med sin ankomst till Sverige, och nästintill 100% av dem under åtminstone de första åren.

Notera att även alla illegala invandrare har rätt till socialbidrag i Sverige idag, och därmed sannolikt inkluderas i denna formulering.

http://www.friatider.se/illegala-invandrare-har-ratt-till-socialbidrag

Lyckligtvis låter dock Erik Ullenhag meddela att det bara är en myt att denna typ av åtgärder lockar ännu fler asylbedragare till Sverige.

M och SD varnar för fusk och att det blir mer lönsamt att inte arbeta, läs om detta nedan i Sydsvenskan.

http://www.sydsvenskan.se/malmo/m-och-sd-varnar-for-fuskrisk/

Källa: http://avpixlat.info/2013/04/04/nu-blir-det-aven-dator-internet-och-tusentals-kronor-per-manad-till-godtyckliga-nojen-for-malmos-invandrare/#more-52441

Jag undrar när vi skattebetalare får extra förmåner gratis?? Men vi har ju förmånen att få betala dyr skatt så staten har pengar till att betala ut skattefria bidrag till dem som inte betalar en krona i skatt.. Vist finns det invandrare som arbetar och betalar skatt, det var ju inte dem som menas i detta fall utan de som lever på generösa skattefria bidrag för det saknas arbete till dem.

Men lösningen på denna arbetslöshet enligt aliansen och de rödgröna är ju att ge ännu fler uppehållstillstånd så arbetslösheten stiger ännu mer och Socialdemokraterna vill ju höja inkomstskatten och så ta bort rutavdraget, vilket innebär att det blir flera tusen ytterligare som blir arbetslösa då rutavdraget givit flera vita jobb istället för svarta jobb utan trygghet.

Sverigedemaokraterna vill hellre dra ned på flyktingmottagandet och istället ge dessa pengar som man tjänar in på denna neddragning till alla dessa flyktingar t.ex. i Syrien som inte har råd att betala hundratusentals kronor till människosmugglare utan har det jättebesvärligt i flyktinglägren i Syrien..Detta förslag tycker jag är utomordentligt bra.

Nedan kan ni läsa fakta om dessa skattefria bidrag som nu betalas ut till i nedanstående exempel en 3 barnsmor som kommer som invandrare till sverige, statistik över ensamkommande finns även med i länken, samt andra intressanta artiklar och videos.

https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Nu finns det invandrare som levt i sverige i många år och som inte alls gillar denna ansvarslösa flyktingpolitik, lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 SR och berättar vad han tycker.. Lyssna även på Jimmy Åkessons tal i länken där han pratar om illegala flyktingar bl.a. Fler videos finns med från Ring P1 tel.samtal.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

KOSTNADER FÖR ANHÖRIGINVANDRINGEN KOMMER ATT UPPGÅ TILL ENORMA SUMMOR OM INTE POLITIKERNA VAKNAR OCH INSER DETTA OCH SOM SAGT VAR VEM BETALAR NOTAN? JO VI SKATTEBETALANDE SVENSKAR.

Se nedanstående video.

Annonser
Explore posts in the same categories: Anhöriginvandring, Åkesson: Avskaffa särrättigheterna för invandrare, Biståndspengar, ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN, FLYKTINGPOLITIK, Illegala flyktingar, ILLEGALA FLYKTINGAR GÖMS, INVANDRING OCH INTEGRATION, Jan Guilou utalar sig om SD, Kollaps att vänta i sverige enligt framstående ekonom, KOSTNADER FÖR ASYL OCH MIGRATIONSPOLITIK, Malmö, Moderaterna, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Ring P1 SR, SD STARKT FRAMÅT BLAND FÖRETAGARE, Socialdemokraterna, SVERIGEDEMOKRATERNA, SVERIGES EKONOMI, Sveriges radio ring P1

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: