M-politiker: Waberi måste också bort

Waberi

Den moderate kommunpolitikern Björn Schaerström vill att riksdagsledamoten Abdirizak Waberi sparkas ut ur partiet. ”Waberi är en skam för Moderaterna”, skriver han i en kommentar under en artikel på Fria Tider.

Björn Schaerström är ledamot för Moderaterna i Vallentuna kommunfullmäktige, efter att Omar Mustafa avgått från Socialdemokraternas partistyrelse tar han nu bladet från munnen och kräver att Moderaterna rensar i sina led också.

”Riksdagsmannen Waberi är en skam för Moderaterna och skulle ur både parti och riksdag. Att statsminister Reinfeldt tillåter honom sitta kvar är en skam för Moderaterna och ett hån mot grundläggande demokratiska värden”, skriver han i en kommentar till artikeln om Omar Mustafas avgång på Fria Tider. Schaerström angriper i kommentarsfältet till en annan artikel religionen islam.

”Islam är en otidsenlig osund lydnadskultur som värderar religionen högre än demokrati och mänskliga fri- och rättigheter. En ideologi som om den inte etiketterats som religion hade kallats fascism.”

När Fria Tider kontaktar Schaerström angående hans kommentarer sent på lördagskvällen står han fast vid dem.

”Yes, jag står bakom mina egna ord!”, skriver han i ett mail nu på morgonen.

Den moderate riksdagsledamoten Abdirizak Waberi är kontroversiell då han öppet visat sitt stöd för politisk islam, så kallad islamism. Enligt Waberi har män rätt att gifta sig med fyra fruar och männen får även slå sina fruar om de varit olydiga. Han har dessutom hävdat att kvinnor som inte klär sig i enlighet med muslimsk lag skapar ”oro” i samhället. Trots sina åsikter har Waberi fått sitta kvar som riksdagsledamot för Moderaterna, mycket tack vare att partiets gräsrotspolitiker inte fullt ut vågat opponera sig mot partiledningen.

Den senaste tiden har dock moderaten Schaerström uppmärksammats för sina politiskt obekväma uttalanden, i en debattartikel på Newsmill i mars gick han till häftigt angrepp på den förda migrationspolitiken.

Källa: nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/m-politiker-abdirizak-waberi-maste-ocksa-bort

Relaterade artiklar:

http://www.friatider.se/moderaterna-forst-med-islamist-i-riksdagen

http://www.friatider.se/svenska-muslimer-vill-stoppa-islamkritik

Abdirisak Waberi. var tidigare ordförande för Islamiska Förbundet. Han tar inte avstånd från al-Qaidas andlige ledare Youssef al-Qaradawi, som Waberi anser kan islam bättre än han själv. Nu arbetar Waberi i Försvarsutskottet i riksdagen för moderaterna.

I Islamiska Förbundet ingår Sveriges Islamiska Skolor. Reportern Evin Rubar har berättat hur de tolv muslimska friskolorna i Sverige används för att islamisera eleverna i islamistisk inriktning. Det vanligaste är att svenska muslimska friskolor ingår i Sveriges Islamiska Skolor, där Abdirisak Waberi är ordförande.

Waberi har också varit rektor för den muslimska friskolan Römosseskolan i Göteborg. Waberi varnar för dans mellan könen och all annan musik än klassisk. Han vill ha islamiska regler som segregerar pojkar och flickor i muslimska friskolor.

Nedan intervju med Waberi.

Lyssna på intervju med honom i nedanstående videolänk.

Nedan länkar som berör honom då han tidigare varit rektor för islamistiska friskolan Römosseskolan i Göteborg..

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.689768-allvarliga-krankningar-pa-romosseskolan

http://www.expressen.se/gt/personalen-slar-barnen/

Nedan en video från CBN news, där det berättas om islaminiseringen i Norge.
Culture Crisis: Norway Tackles Muslim Immigration – CBN.com

Se denna video där Nalin Pekgul talar om invandring, islam, judehat m.m. hon blev ju motarbetad av Aberisak Waberi M och Omar Mustafa S för att hon ville berätta om islamiska förbundet som har kopplingar till Muslimska brödraskapet,samt radikaliseringen i förorterna.

Socialdemokraterna har nära samarbete med islamister, läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2014/01/30/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister/

LÄS ÄVEN DETTA SOM HANDLAR OM NYA RIKSDAGSKVINNAN SVANTESSON M OCH WABERI I MODERATERNA:

http://alliansfrittsverige.nu/aktuellt/2013/09/med-svantesson-i-regeringen-ar-den-har-snubben-utan-konkurrens-unknast-i-riksdagsgruppen

Den radikale muslimen Mahmoud Aldebe också medlem i Muslimska förbundet som ville bli nominerad i Centerpartiet och hade förut krav på särlagstiftning för Sharialagar m.m. men blev kritiserad av centerpartiet och sedan enligt program på SR 09-11-08 ville han inte bli medlem där då han ansåg att de hade Islamofobi.

Läs nedanstående artikel i DN angående kraven som Aldebe ställde.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/muslimskt-forbund-kraver-egna-lagar

Gå in på nedanstående länk och läs om Kung Abdulla Jordanien. som kritiserar USA för att inte förstå muslimska brödraskapets intentioner

http://www.nytimes.com/2013/03/19/world/middleeast/king-abdullah-of-jordan-has-criticism-for-all-concerned.html?hp&_r=2&

NEDAN EN INTRESSANT ARTIKEL SKRIVEN AV EN IMAN ANGÅENDE OMAR MUSTAFA OCH ISLAMISKA FÖRBUNDET, SAMT MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET.

http://www.newsmill.se/artikel/2013/04/14/imam-ntligen-har-s-f-rst-tt-att-islamiska-f-rbundet-r-fundamentalister

Lyssna på en intervju med Gert Wilders som berättar om islaminiseringen i Europa i Newsmax.TV Intervjuare är Kathleene Walter.

Nu har tydligen det framkommit att Miljöpartiet har en radikal islamist i partiet också, så de infiltrerar sig överallt..

Läs om detta nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/

I USA har 6 radikala islamister viktiga poster i Obama administrationen, läs nedanstående länk som också innehåller en video där president Obama talar och då börjar man undra om han verkligen är kristen eller muslim??

https://ladycobra.wordpress.com/2013/03/19/muslimska-brodraskapet-infiltrerar-obama-administration/

Jag undrar om politiker känner till att det är tillåtet för en muslim att ljuga, bara det gagnar islam. Politiker borde läsa koranen och ta reda på hur muslimer tänker. Samt ta reda på så mycket fakta som möjligt om islam och se skillnaden mellan kristendom och islam.

Det finns också ett ord i Koranen enligt nedan.

Taqiyya

En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.

Lyssna på denna video angående Taqiyya.

Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

NEDAN NÅGRA VERSER UR KORANEN

Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)

Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)

Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)

O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)

När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 9:5; fördjupning)

Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.
(Surah 9:29; fördjupning)

Då ni möter förnekarna1 [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta.
(Surah 47:4-6; fördjupning)

Referenser:

1. Bernström, K. Mohammed, ”Koranens budskap”, Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, ”Koranen, Det Sista Testamentet”, Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, ”Den Heliga Qur’anen”, Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, ”Inside Islam”, s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, ”Reportage: Självmordsbombare”, Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, ”Unveiling Islam”, s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, ”Jihad Watch”, 12/3 2005
8. Morey, Robert, ”Islams invasion”, s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, ”Islam Review”, 9/4 2005

Nedan lite information om muslimska brödraskapet, som även förknippas med islamiska förbundet tydligen.

Nalin Pekgul borde ju veta vad Islamiska förbundet står för och känna till mycket om islam m.m.
som själv är muslim. Läs nedanstående vad hon anser…Hela intervjun med henne finns med i en artikellänk i inlägget nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/21/nalin-pekgul-talar-klartext-om-omar-mustafa-islamska-forbundet-och-islamismen-i-sverige/

Läs även nedanstående inlägg där mycket information finns.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/26/omar-mustafa-samarbetade-med-abdirizak-waberi-i-kampanj-mot-nagul-pekgul/

https://ladycobra.wordpress.com/2013/08/24/brodraskapssajt-havdar-koppling-till-islamiska-forbundet/

I nedanstående inlägg finns kopierade kommentarer av en man som direkt menar att demokraiti inte är bra och att isalmiska flaggan skall vaja över Vita huset i USA, samt på Buckimham Palace. m.m. skrämmande ord.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/08/23/muslimska-brodraskapet-plundrar-och-branner-kyrkor/

Nedan berättar en man som flyttat till Norge från ett muslimskt land och han berättar om muslimska brödraskapet.

Nedan del två om muslimska brödraskapet.

Nedan kan ni ta del av fortsättningen om muslimska brödraskapet och islam, del 3.

Om inte någon vet hur grymma dessa Sharialagar är så titta på nedanstående video, där en kvinna blir stenad.

Infiltration i politiska partier är ju effektivt för att få makt och kunna påverka i islamistisk riktning.

I nedanstående video som är baserad på Dr. Peter Hammonds statistik och åsikter om Islam, framgår det mycket som redan stämt in i sverige, detta med att muslimer gör sig till offer när de blir kritiserade bl.a. Lyssna själva på det som sägs i videon.

I nedanstående artikellänk kan ni läsa texten som är grunden till ovanstående video.
Dr. Peter Hammond står för artikeln.

http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=30675

Nedan en föreläsning om islam, mycket intressant att lyssna på denne professor, väl värt att lyssna på.

Lyssna också på nedanstående föreläsning.

Se nedanstående videoreportage från London CNN London, kanske det inte dröjer så länge innan detta blir verklighet i Sverige,

Annonser
Explore posts in the same categories: Annorlunda kvinnosyn, Antisemitism, CENTERPARIET, Islamiska förbundet, Muslimska brödraskapet, OBAMA USA, Okatigoserat, Omar Mustafa avgår ur Socialdemokraterna, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islaist i Miljöpartiet, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Regeringen, Religion, Socialdemokraterna, Yttrandefrihet

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

12 kommentarer på “M-politiker: Waberi måste också bort”

 1. Björn Molin Says:

  Björn Scharström är en mycket klok och modig politiker. Naturligtvis blir det han och inte Waberi som blir utesluten ur moderaterna.

  Björn Molin f.d. moderat

  • ladycobra Says:

   Tack för kommentaren! Det skulle finnas fler modiga politiker som vågar prata klarspråk! De flesta är fega och tycker ett och säger något annat.. Ta Billström t.ex. som kom med förslag om minskad invandring men fick bannor av Reinfeldt.. Rena sandlådan i riksdagen, ingen törs säga sanningen med rädsla för att få stämpeln rasist eller främlingsfientlig,, vilket är helt galet.

   Är det rasistiskt att ha synpunkter på sverige ekonomi eller ha synpunkter på extremism inom en viss religion? Vilken ras hör religion till och vilken ras hör ekonomi till?

   En sådan politiker som Björn Scharström skulle ju SD gilla, där skulle han inte bli utesluten..

   Men nu kan jag inte tro att moderaterna är så tokiga att de sparkar Björn Schaerström utan istället lyssnar på honom och hans åsikter.

   Många politiker tror att de missgynnar SD genom att inte våga prata om den ansvarslösa flyktingpolitiken och kostnaderna för denna.. men det är ju tvärsom.

   Läs nedanstående inlägg som visar fakta på skattefria bidrag som betalas ut till invandrare, statistik m.m.

   https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

 2. Lennart Andersson Says:

  Det var ett långt och bra inlägg om Islam. Yttrandefriheten, kvinnors lika rättigheter, homosexuellas lika rättigheter, icke-muslimers lika rättigheter, etc. Islam är oförenligt med västerländsk demokrati och mänskliga fri- och rättigheter.

  Björn Schaeström talar uppfriskande klarspråk, han har kritiserat Fredrik Reinfeldt för nästan kriminellt oansvarig migrationspolitik och Waberi som en skam för partiet och ledningen. Två verbala pungsparkar på den politiska makten (som valt att inte kommentera) som inte kan ha uppskattats alls av ledningen för (M). Undra vad FR tänker göra med Waberi inför 2014, är han en röstmagnet eller ett sänke är väl frågan? Undra om FR försöker få bort Björn Schaeström från partiet och uppdraget i kommunstyrelsen, går det?

 3. W.A Says:

  En video på en föreläsning om islams historia av en professor. Mycket nyttig att se, trots längden. Kanske värd att ha med i inlägget.

 4. bossebuss Says:

  Det var den bästa redogörelsen av Islams historia under 1 400 år som dr. Bill Warner förmedlade. Han gjorde det på ett klart, lättförståeligt och pedagogiskt sätt. Det var också ett bevis på hur förda bakom ljuset vi västerlänningar har blivit beträffande fakta om Islams utbredning och anhängarnas fruktansvärda grymheter under dessa 1 400 åren. Vad dessa jihadister utsatt dessa hundratals miljoner oskyldiga människor för och mot alla de folk som de ockuperat och besatt/förslavat.
  Det ser inte ljust ut för den kristna eller för någon i den demokratiska västvärlden. Inte för någon icke-muslim, och det om inte våra politiker och regeringar böjar inse att islam är dagens största hot, alla kategorier, så innan detta århundrade är slut är förmodligen hela Europa och stora delar av USA under Islams förtyck.
  Ett globalt atomkrig skulle förmodligen bara gå snabbare, och vara mindre frustrerande.

  • ladycobra Says:

   Ja jag tog med denna video där Bill Warner berättar om islams historia för att jag anser den är bra.

   Instämmer i att det är en fara i radikaliseringen av islam och att radikala islamister infiltrerar sig i politik bl.a. Även i Obama administration så har muslimska brödraskapet infiltrerat sig i Vita huset, läs om detta i nedanstående länkar.

   https://ladycobra.wordpress.com/2013/05/29/tal-om-obama-gate-nar-skandalerna-vaxer-kring-usas-president/

   Nedan kan du se en video med Obama där man får uppfattningen att han egentligen är muslim och inte kristen.

   https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/29/president-obama-kristen-eller-muslim/

   Tänker på president Mursi som lovade demokrati och jämlikhet och det blev inte alls så, kanske han använde sig av nedanstående ord i koranen.

   Jag undrar om politiker känner till att det är tillåtet för en muslim att ljuga, bara det gagnar islam. Politiker borde läsa koranen och ta reda på hur muslimer tänker. Samt ta reda på så mycket fakta som möjligt om islam

   Det finns också ett ord i Koranen enligt nedan.

   Taqiyya

   En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.
   Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats.

   “Three Things About Islam” på Youtube.

   Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.

   Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

   http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

 5. Frans Olsson Says:

  Jag har bott och arbetat under 20 år i Libanon, Iran, Irak, Yemen, Saudi, Jordanien och i många andra länder och dom värsta länderna är just där islams politik efterlevs. I Irak så höll Saddam Hussein ordning på shiiterna och därför var det lugnt men nu efter Bush och Blairs härjningar så härskar åter våldet.
  Islams politik måste förbjudas i alla demokratier.
  Reinfeldt är Sveriges värste vandal enligt mitt sätt att se när han tvingade (m) i Göteborg att åsidosätta gamla trotjänare bara för att den fundamentalistiske islamisten waberi skulle få en plats i Sveriges riksdag.

 6. Frans Olsson Says:

  Den här falska och skenheliga konvertiten Helena Benaouda borde skickas ut ur Sverige tillsammans med hennes gangster till svärson och dotter ingen av dom har i vårt land att göra.
  Och jag undrar hur många av dom som röstar på sossarna vet om vilka varulvar deras parti hyser i deras parti?

  • ladycobra Says:

   Ja det är skrämmande naivitet hos svenska politiker i dag som tror att radikala islamister är för demokrati och jämlikhet.

   Inom Islam finns det ingen demokrati och inte heller jämlikhet, det är ju bara att läsa verser ur Koranen så ser man ju detta.

   Lyssna på ett mycket bra och klargörande anförande i riksdagen av Richard Johnshof SD, som är mycket kunnig om Islam och Koranen.

   Lyssna även på hans anförande om sexualbrott i Sverige.

 7. Lars Says:

  Hmm, kanske vi i Sverige skulle börja tillämpa våra gamla lagar,
  tex. ASA_Lagarna kanske det blev lite lugn och ordning då ?
  Vilka SKA offras då det 9:onde året ?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: