“Moderaterna försvarar islamister i maktens korridorer”

untitled

Sverigedemokraternas partisekreterare Björn Söder skriver idag på partiets hemsida om S-debaclet med islamisten Omar Mustafa och Moderaternas egen motsvarighet som tills nu fått sitta ostört i riksdagen.

Socialdemokraterna valde på sin kongress härförleden in Omar Mustafa i sin partistyrelse. Bara några dagar innan kongressen anordnade samma Mustafa, i egenskap av ordförande för Islamiska förbundet, ”muslimska familjedagar” i Stockholm, som kännetecknas av antisemitism och islamism.

Tidigare har dessa ”familjedagar” handlat om försvar av självmordsbombare, att homosexuella och judar ska dödas, välsignande av Hamas-attacker mot Israel, att judar är grisar, att Hitlers utrotning var gudomligt straff och att judar kontrollerar internationella medier.

Från Socialdemokraternas ledning var det från början tyst och man backade, hur orimligt det än kan verka, upp Omar Mustafa. Men till sist blev kritiken så stor att Omar Mustafa valde att lämna. Men detta är dock väl talande för vad dagens Socialdemokraterna står för. 75 procent av Sveriges muslimer röstar på sossarna och man vill hålla sig väl med den allt mer växande skaran anhängare.

Igår demonstrerade 150, mestadels muslimer av bilder att döma, utanför sossarna partihögkvarter för att visa sitt stöd för islamisten Mustafa. Även inom partiet, särskilt inom det religiösa förbundet, har kraftfulla röster höjts i försvar av islamisten Mustafa.

Men det är inte bara sossarna som bereder mark för islamismens framväxt i Sverige och i den absoluta maktens korridorer. Moderaterna har sedan valet 2010 en riksdagsledamot, Abdirizak Waberi, som är islamist och uttalad motståndare till jämställdhet. Statsminister Fredrik Reinfeldt har hittills vägrat att ta avstånd från honom eller ens uttala sig om honom.

Waberi har, liksom Omar Mustafa, bjudit in antisemitiska föreläsare. Vid en konferens med Islamiska förbundet 2011 deltog Waberi och Mustafa tillsammans med Azzam Tamimi, som flera gånger uttalat sig antisemitiskt.

Men det är inte bara antisemitism som Waberi sprider. Hans syn på kvinnor borde få alla moderater att omedelbart kräva hans avgång och utträde ur partiet. Men istället backas han upp av en statsminister som vägrar uttala sig och en förbundsordförande för Moderaterna i Göteborg, Cecilia Magnusson, som för övrigt även hon är riksdagsledamot. Hon anser i Expressen den 14 april att Waberi är en ”oerhört bra människa” och att hon känner flera personer som är medlemmar i Islamiska förbundet som har ”en otroligt bra människosyn”.

RFSU:s tidning Ottar gjorde 2006 en intervju med Abdirizak Waberi i egenskap av hans roll som rektor för den muslimska Römosseskolan i Angered utanför Göteborg. I denna uttrycker han ett djupt kvinnoförakt. Han menar att mannen kan ha fyra fruar eftersom han klarar av att ge kärlek till fyra kvinnor.

Han är lika övertygad om att kvinnan inte har den kärlek som krävs för att vara med fyra män. Han säger också att mannen enligt islam får gifta sig med en kvinna som tillhör en annan religion, men en muslimsk kvinna måste alltid ingå äktenskap med en muslimsk man eftersom mannen anses ha kraft nog att styra sin och barnens tro, vilket inte kvinnan har.

Vidare menar han att om mannen hamnar i en konflikt med sin hustru har han rätt att slå henne, men först efter att han pratat med kvinnan och slutat att ha sex med henne.

Som rektor gläds han givetvis över Römosseskolan eftersom eleverna där kan få rätt sorts undervisning om Islam, vilket de inte får i svenska skolor.

Det är alltså denna företrädare som Cecilia Magnusson anser vara en oerhört bra människa och som backas upp av statsminister Fredrik Reinfeldt. Delar övriga moderater runt om i landet deras syn?

Sverigedemokraterna

Källa: nedanstående artikel i Avpixlat.

http://avpixlat.info/2013/04/16/moderaterna-forsvarar-islamister-i-maktens-korridorer/#more-54881

M-politiker har sina åsikter om moderaternas radikala islamist med kontroversiella åsikter. Nedan kan ni lyssna bl.a. på en intervju med Waberi samt många intressanta uppgifter om honom, även verser ur koranen finns med och videos som informerar om muslimska brödraskapet och deras åsikter.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Det är ju inte bara i Moderaterna som det finns radikal islamist i riksdagen..även miljöpartiet har en radikal islamist i partiet i riksdagen.

Läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/

Självklart säger dessa radikala islamister att de har en bra människosyn och är för demokrati och jämlikhet..men läser man koranen så får finns det ett ord som betyder att en muslim får ljuga bara det är till fördel för islam, så man kan ju aldrig veta om de just använder sig av detta ordet i koranen. Kvinnosynen inom islam hör ju inte till jämlikhet precis.

Läs om detta nedan.

Taqiyya

En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.
Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats.

“Three Things About Islam” på Youtube.

Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.

Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

Lyssna på en f.d. iransk kvinna som nu bor i sverige och lämnat sin religion islam vad hon anser om kvinnosynen inom islam.

Annonser
Explore posts in the same categories: Antisemitism, Fredrik Reinfeldt, INVANDRING OCH INTEGRATION, Kvinnors rättigheter, Muslimska brödraskapet, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islaist i Miljöpartiet, Radikal islamist i försvarsutskottet för M

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: