Illegal invandrare våldtog 13-årig flicka

Boendes hos en svensk medelålders kvinna kunde en arabisk invandrare som tagit sig illegalt till Sverige begå två överfallsvåldtäkter under förra året – trots att han fått avslag på sin asylansökan. Vid den första våldtäkten överföll och våldtog han en 13-årig flicka i en park i Malmö.

Den 28-årige invandraren är palestinier och kom till Sverige som statslös för drygt tre år sedan. Därefter har han försökt få asyl i Sverige och har vid flera tillfällen överklagat Migrationsverkets avslagsbeslut, men myndigheterna har ändå inte lyckats få honom utvisad.

När Fria Tider ringer upp Migrationsverket vill de inte avslöja hur många gånger mannen överklagat sin asylansökan, men de bekräftar att han saknar uppehållstillstånd, att han har överklagat Migrationsverkets beslut och att ärendet är ”under utredning”. Mannen bodde fram till dess han greps hemma hos en svensk medelålders kvinna i Malmö.

Våldtäkter
I augusti förra året överföll den 28-årige araben en 13-årig flicka på Lindängen i Malmö. Han släpade med henne in i ett buskage, misshandlade henne och tvingade henne att ha sex med honom.

Mannen greps och anhölls i september för våldtäkten, men släpptes efter ett dygn då åklagaren inte ansåg sig ha tillräckligt med material för att kunna väcka åtal.

I december förra året slog mannen till igen. Denna gång gav han sig på en kvinna som var på väg hem från en utekväll. I närheten av Folkets park i Malmö överföll han henne och släpade med henne till en ”undanskymd plats” där han tvingade till sig orala och anala samlag.

Sedan i december förra året har den 28-årige mannen suttit häktad. Först i tisdags lämnade åklagare Magnus Pettersson in åtalet mot honom till Malmö tingsrätt.

Förutom våldtäkten i december åtalas mannen även för våldtäkten i augusti förra året, som åklagaren rubricerar som grov våldtäkt mot barn. Vid fällande dom yrkar åklagaren att den 28-årige araben utvisas ur Sverige.

Fler brott
Den nu åtalade 28-åringen har hunnit göra sig skyldig till flera andra brott innan han till slut greps och häktades. I maj förra året åtalades han för narkotikabrott och i oktober för en grov stöld, som han utfört månaden innan. Han har dessutom gjort sig skyldig till försök till grov stöld efter att ha försökt stjäla saker ur en kvinnlig krogbesökares handväska.

KÄLLA: nedanstående artikel i Fria tider

http://www.friatider.se/papperslos-flykting-valdtog-13-arig-flicka

I Nedanstående inlägg kan ni läsa BRÅ:s egen statistik över våldtäkter samt inslag från Uppdrag granskning angående våldtäkter inom taxi m.m.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/04/stort-intresse-for-taxiartikel-angaende-taxibolag-sager-nej-till-svensk-chauffor/

Annonser
Explore posts in the same categories: Annorlunda kvinnosyn, BARNVÅLDTÄKTER, BRÅ Brottsförebyggande rådet, BRÅ:S STATISTIK VÅLDTÄKTER, Illegala flyktingar, ILLEGALA FLYKTINGAR GÖMS, INVANDRING OCH INTEGRATION, Janne Josefsson i Uppdrag granskning, KOSTNADER FÖR VÅLDET I SAMHÄLLET, KRIMINALITETEN I SVERIGE ÖKAR, Migrationsverket, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, VÅLDTÄKTER, VÅLDTÄKTER I SVARTTAXI M.M.

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: