Dagen rapporterar: Muslimska Brödraskapets ledning läcker att Omar Mustafa är direkt underställd dem

sharia-law, stening till döds.

I ytterligare en komisk twist på hela Omar Mustafa-historien rapporterar nu tidningen Dagen att den världsomspännande islamistiska organisationen Muslimska Brödraskapets globala ledning, via sin centrala webbplats, råkat läcka att både Omar Mustafa och Helena Benaouda är direkt underställda desamma, i all deras glans och strävan efter ett globalt muslimskt kalifat styrt under sharia-lag.

På Muslimska Brödraskapets globala nyhetssajt kallas Omar Mustafa ledare för en av brödraskapets organisationer och där påstås även att både Mahmoud Khalfi, imam i Stockholms moské och Helena Benaouda, ordförande i Sveriges muslimska råd (SMR) är direkt knutna till det globala Muslimska Brödraskapet.

Men detta tillbakavisas bestämt av de två.

– Muslimska brödraskapet representerar visserligen de mest balanserade grupperna bland muslimska inriktningar, men att vi skulle vara direkt knutna dit är lögn och något vi tar avstånd från, säger Mahmoud Khalfi, imam och företrädare för Islamiska förbundet till Dagen.

Självklart tar fakulteten på Södertörns högskola även tillfället i akt för att lägga in några berömmande ord om Muslimska Brödraskapet i debatten:

Men David Thurfjell, religionshistoriker med inriktning på islam vid Södertörns högskola, menar att Islamiska förbundets idémässiga koppling till Muslimska brödraskapet varit känd sedan länge och att man samtidigt måste förstå att brödraskapet innehåller ett spektrum av åsikter.

– Gemensamt för rörelsen är att man försöker reformera islam så att den passar som modern ideologi vid sidan av andra ideologier i den moderna världen, säger han.

Någon kanske skulle behöva göra ett besök i “den arabiska vårens” numera Muslimska Brödraskap-dominerade länder för att revidera sina teorier lite grann?

Källa: Avpixlat

http://avpixlat.info/2013/04/20/muslimska-brodraskapets-ledning-rakar-lacka-att-omar-mustafa-h-benaouda-ar-direkt-understallda-dem/

Artikel i kristna tidningen Dagen nedan.

http://www.dagen.se/nyheter/muslimska-brodraskapet-havdar-koppling-till-mustafa/

I nedanstående länk kan ni läsa om muslimska brödraskapet m.m.

http://globalmbreport.org/?p=8108

Gå in på nedanstående länk där det finns flera videos om muslimska brödraskapet och vad de står för, samt verser ur koranen m.m. intressant läsning.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Många vet tydligen inte att det finns ett ord i koranen som betyder att en muslim får ljuga bara det är till fördel för islam.

Taqiyya

En rätt att ljuga inför en icke muslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.
Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats.

“Three Things About Islam” på Youtube.

Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.

Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

Gå in på nedanstående länk och läs om den smygfilmade imanen som predikade om europas bidragssystem.. skrämmande läsning.

https://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

I nedanstående video berättar en man som flytt till Norge från irak om muslimska brödraskapet.

Nedanstående video är ett reportage från CNN London, där det varit en stor demonstration där muslimer deltog. I videon nedan berättar en radikal muslim att de tänker ta över England.

”Stå upp mot sharia – det gör dig inte till islamofob!”

Det är hög tid att ni vaknar nu, svenska politiker och journalister. Våga se sanningen i vitögat och stå upp mot medeltida hedersvärderingar och sharialagar!

Läs mera angående ovanstående rubrik i nedanstående artikel som är mycket intressant!

Två modiga kvinnor som kämpar mot hedersförtryck m.m. Ingrid Carlqvist och Bahareh Andersson.

http://www.sourze.se/%22St%C3%A5_upp_mot_sharia_det_g%C3%B6r_dig_inte_till_islamofob%22_10782271.asp#.UXI4Sb43wrE.twitter

Annonser
Explore posts in the same categories: FRA-LAGEN OCH SÄKERHETEN I SVERIGE, INVANDRING OCH INTEGRATION, Islamiska förbundet, ISLAMISTISK FRISKOLA, Kristna tidningen Dagen., Miljöpartiet, Moderaterna, Muslimska brödraskapet, Okatigoserat, POLITIK, POLITISK KORREKTHET INTE BRA FÖR SVERIGE, Radikal islaist i Miljöpartiet, Radikal islamist i försvarsutskottet för M, Regeringen, Religion, Yttrandefrihet

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Dagen rapporterar: Muslimska Brödraskapets ledning läcker att Omar Mustafa är direkt underställd dem”


 1. Ledsen att göra dig besviken men sidan som Dagen länkar till är inte muslimska brödraskapets egen webbplats, utan en nyhetssida som kartlägger brödraskapet och muslimsk extremism. Förmodligen har de snappat upp från svenska medier att islamiska förbundet skulle vara medlemma i brödraskapet. Under fliken ”about” läser vi: ”The Global Muslim Brotherhood Daily Report was created to fill a significant gap in the understanding of Islamic extremism.” http://globalmbreport.org/?p=5

  Hälsningar Marcus

  • ladycobra Says:

   Tack för informationen. Läste i länken http://globalmbreport.org/?p=8108

   Dagen hänvisade ju till denna webbplats och jag förstår inget annat att man kallar muslimska förbundet för muslimska brödraskapet och säkerligen står de för samma åsikter. Men denna länk är väl en direkt rapport från muslimska brödraskapet enligt min uppfattning.

   Hälsningar
   Ladycobra


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: